x
Sorozatok

Megmutatták szemből a The Last of Us sorozatadaptáció két főszereplőjét

Még nem rázódtak össze a képen.

Megmutatták szemből a The Last of Us sorozatadaptáció két főszereplőjét
  • Publishedjúnius 9, 2022

A mai Summer Game Fest alkalmából az HBO egy új képet tett közzé a The Last of Us című sorozatról, a PlayStation-játékok sikerfilmjének várva várt televíziós adaptációjáról. A képet Neil Druckmann, az eredeti játékstúdió, a Naughty Dog társelnöke, valamint az HBO sorozatának társalkotója, executive producere, írója és rendezője mutatta be.

A képen Joel (Pedro Pascal) és Ellie (Bella Ramsey) egy elhagyatott múzeumban jár, egy olyan területen, amelyet az első The Last of Us játék ihletett. A játékban Joelnek és Ellie-nek egy elhagyatott múzeumon kell átkelniük a Nyugat felé vezető úton. Az új képen a duó a múzeum sötét és elhagyatott termeiben kúszik, remélve, hogy nem keresztezik az útjukat egy fertőzöttel. Ellie valamiért dühösnek is tűnik, ami azt jelenti, hogy a duó még mindig nem vált elválaszthatatlanná a sorozat ezen pontján, hiszen a helyszín a játékmenet első felében található.

The Last of Us

A The Last of Us egy poszt-apokaliptikus világban játszódik, ahol a társadalom összeomlott, miután egy járvány az embereket gonosz, zombiszerű lényekké változtatta. Húsz évvel a zombijárvány kitörése után egy Ellie nevű fiatal lánynál lehet a betegség ellenszere, mivel a jelek szerint immunis a vírusra. Joelre hárul tehát a feladat, hogy Bostonból elkísérje a tinédzsert a feldúlt Amerikán keresztül, hogy eljussanak egy kutatóközpontba, amely megfejtheti Ellie különleges immunrendszerének rejtélyeit.

Az HBO sorozatában Storm Reid alakítja Riley Abelt is, egy másik túlélőt, aki az első játék DLC-jének, a The Last of Us: Left Behindnak az egyik főszereplője. Ez azt jelenti, hogy a sorozat túlmutat majd az eredeti játék történetén, kibővítve a Naughty Dog által létrehozott univerzumot. A sorozat szereplőgárdájában a Parks and Recreationből ismert Nick Offerman is szerepel, valamint a korábban bejelentett sztárok: Anna Torv, Merle Dandrige, Nico Parker, Gabriel Luna, Jeffrey Pierce és Murray Bartlett. Ahogy azt a Summer Game Festen bejelentették, Ashley Johnson és Troy Baker, akik a játékokban Ellie és Joel hangját adták, szintén csatlakoztak a sorozathoz, nem közölt szerepekben.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.