Főoldal Filmek A The Batman a valaha készült leghoszsabb film lesz a Sötét Lovagról
Filmek

A The Batman a valaha készült leghoszsabb film lesz a Sötét Lovagról

Erre a filmre nem lesz elég egy popcorn.

441
The Batman
Forrás: Warner Bros.

A DC FanDome 2020 során bemutatták első teaserét követően a rajongók már tűkön ülve várják, hogy lássák Matt Reeves komor és brutális a Sötét lovagját. Kétségtelenül az év egyik legjobban várt filmjéről van szó, amelyben Robert Pattinson először kelti életre a DC Comics legismertebb karakterét.

Mindössze néhány hét választ el bennünket a premiertől, szóval a rajongók már alig várják, hogy Matt Reeves DC-s bemutatkozása milyen hosszú lesz. Minden jel arra utal, hogy a film időtartama több mint két és fél óra lesz, ami gyakorinak számít a DC filmes univerzumában. Egy ausztrál weboldal IMAX mozi listája azonban úgy tűnik, hogy hány perces lesz a történet. Ha hihetünk az oldalnak, akkor Batmannek majdnem három órája lesz, hogy megfejtse Rébusz kódolt üzenetet és visszaállítsa a nyugalmat Gotham City utcáin.

A lista szerint a film 176 percig tart, négy perccel marad el a háromórás játékidőtől. Bár ez jó hír azoknak, akik szeretik a tartalmas és hosszú filmeket, de a Warner Bros. hivatalosan még nem erősítette meg a kiszivárgott információt. Mivel a film hamarosan a mozikba kerül, elképzelhető, napokon belül közzéteszik ezt a lényeges információt is.

Múlt héten azt is megtudtuk, hogy a The Batman nem lesz R-besorolású, ugyanis a DC Comics soron következő adaptációja végül csak a PG-13-es karikát kapott az MPA-től, szóval be kell érnünk itthon a 12-es karikával. Persze ez Magyarországon még változhat, ahogy láttuk a Venom 2. – Vérontó esetében is (itthon a legnagyobb besorolással került bemutatásra, miközben az Egyesült Királyságban 16-as karikával játszották a mozikban).

The Batman cselekményét szigorúan őrzik, de azt már tudjuk, hogy a filmben Robert Pattinson Bruce Wayne fiatalabb verzióját kelti életre, vagyis a film a Sötét lovagjának második évét mutatja be. Reeves korábban megerősítette, hogy a filmben a hős jobban használja majd nyomozói képességeit, mint amit eddig a korábbi feldolgozásokban láttunk. Még nem jelentettek be semmit, de várhatóan a The Batman lesz egy új filmtrilógiának első állomása Pattinsonnal.

The Batman 2022. március 4-én kerül bemutatásra csak a mozikban.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Milly Alcock
Filmek

Megvan, mikor láthatjuk Milly Alcock Supergirl-filmjét a mozikban

Kitűzték a Supergirl: Woman of Tomorrow bemutatóját.

Superman
BREAKINGFilmek

James Gunn megmutatta Superman teljes jelmezét

A kép alapján tökéletes Superman lesz David Corenswet.

Joker: Kétszemélyes téboly
Előzetesek

Magyar szinkronnal is észvesztő lett a Joker: Kétszemélyes téboly előzetese

Úrrá lesz az őrület a Joker: Kétszemélyes téboly nagy előzetesében.