Főoldal Filmek A Kék Bogár című filmet már nem az HBO Maxon, hanem a mozikban fogják bemutatni
Filmek

A Kék Bogár című filmet már nem az HBO Maxon, hanem a mozikban fogják bemutatni

Szélesvásznon erősebbnek ígérkezik a DC Comics tinisztárja.

756
KéK Bogár

Jó hír a Kék Bogár rajongóinak, ugyanis a DC Comics szuperhőse a nagyvásznon debütál, és nem az HBO Maxon, ahogyan eredetileg tervezték! Elég nagy visszhangot váltott ki, amikor a Kék Bogár című filmet HBO Max streamingszolgáltató egyik exkluzív címeként jelentették be, de a Warner Bros. most úgy döntött, hogy mégis a mozikba küldi az Angel Manuel Soto rendező filmjét 2023-ban.

A Kék Bogár az egyik olyan film, amit a streamingszolgáltató számára készült volna a Batgirl című filmmel együtt (az utóbb projekt a státuszáról nincs friss információ), de a napokban a The Hollywood Reporter arról adott jelentést, hogy a Warner Bros. stúdió úgy döntött, hogy a film kizárólag a mozikban debütál 2023. augusztus 18-án. Magyarul elvetik az online bemutatót, és csak később lesz elérhető a streamingszolgáltatón a film.

A filmet Angel Manuel Soto rendezi, a főszerepben pedig a Cobra Kai tévésorozatból ismerős Xolo Maridueña színész lesz, aki Jaime Reyest alakítja. A karaktert még a 2006-os Infinite Crisisben mutattak be. A mexikói-amerikai tinédzser tulajdonképpen a harmadik karakter volt, aki Dan Garret és Ted Kord után felvette Kék Bogár köpenyét – bár bemutatkozása óta eltelt idő alatt a karakter népszerűsége vitathatatlanul háttérbe szorult.

Bár néhányan valószínűleg jobban örültek volna, ha Kordot mutatják be először élőszereplős formában, de a döntés egy okos lépés a WB részéről. Elvégre Tom Holland tinédzser Pókembere hatalmas sikert aratott a Marvelnél, és a DC filmes univerzumának jelenleg nincs olyan karaktere, aki jobban vonzaná a fiatalabb korosztályt, mint Kék Bogár, szóval a Marvel Studios és a Sony Pictures babérjaira készül törni a Warner Bros.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

HBO Max
Filmek

Filmek és sorozatok, amiket bemutat májusban az HBO Max

Májustól ezeket a filmeket és sorozatokat is nézhetjük az HBO Max-on.

Joker: Kétszemélyes téboly
Előzetesek

Magyar szinkronnal is észvesztő lett a Joker: Kétszemélyes téboly előzetese

Úrrá lesz az őrület a Joker: Kétszemélyes téboly nagy előzetesében.

Max
Filmek

Részletes tudnivalók a hamarosan induló Max streaming szolgáltatásról

Egy hónap múlva Magyarországon is elindul a Max - az HBO Max...