Főoldal Filmek A The Batman két vágásával kísérletezik a Warner Bros., és az egyik egy titokzatos színész nélkül
Filmek

A The Batman két vágásával kísérletezik a Warner Bros., és az egyik egy titokzatos színész nélkül

Tényleg szerepet kap a filmben Batman ikonikus ellenfele?

359
The Batman
Forrás: Warner Bros.

Több pletyka is kering a The Batman szereposztásával kapcsolatban, miszerint az Örökkévalók sztárja, Barry Keoghan egy titkos szerepben lesz látható Matt Reeves alkotásában. Kezeljük fenntartásokkal a pletykát, de úgy tartják, hogy a Sötét lovag legnagyobb ellenfele is látható lesz egy rövid vendégszerepre a filmben.

Bár eredetileg arról szóltak a hírek, hogy az Örökkévalók című filmből Barry Keoghan csatlakozott a The Batman szereplőgárdájához, mint Jim Gordon nyomozó társa, Stanley Merkel, az utóbbi időben már inkább arról lehetett hallani, hogy ő játszhatja Jokert. Nem ördögtől való elképzelni, hogy Gotham City zűrzavarában a bűnözők bohóca is szerephez jut, és erre a szerepre tökéletes választásnak tűnhet az ír színész. A kérdés csak az, hogy nem túl korai visszahozni Jokert, hiszen Christopher Nolan 2008-ban neki adta a főgonosz szerepét a nagysikerű A sötét lovag című filmben, majd a DC Comics félelmetes ellenfelét láttuk a Suicide Squad – Öngyilkos osztag című filmben.

A Joker mindig is fontos szerepet játszott a Sötét lovag nagyszabású kalandjaiban, az elmúlt években pedig a gonosztevő saját szólófilmet is kapott, éppen ezért a legtöbb rajongó abban bízik, hogy egy időre hanyagolják a bohócot, és más gonosztevők kapnak fókuszt a filmvásznon. A The Hollywood Reporter új jelentése talán rávilágít arra, hogy a Warner Bros. hogyan közelíti meg ezt a szorult helyzethez.

A lap nem tudta megerősíteni, hogy Keoghan játssza-e a Jokert, de megjegyzi, hogy “több forrásból is úgy tudjuk, hogy a Warner Bros. két különböző vágást tesztel a The Batmanből, az egyiket egy bizonyos színésszel, a másikat nélküle. A végső tesztvetítés pedig a múlt héten történt, és az egyik forrás szerint most dől el, hogy a stúdiónak melyik változat tetszik”.

A sorok között olvasva ez úgy hangzik, mintha a filmből tényleg létezne egy olyan változata, amelyben Jokert játssza Keoghan, és egy olyan, amelyben nem szerepel a színész. Érdekes lenne látni, ahogy Matt Reeves bemutatja Jokert a filmvásznon, különösen annak fényében, hogy milyen új oldalát ismerhetjük meg Rébusznak és Pingvinnek.

The Batman
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Joker: Kétszemélyes téboly
Előzetesek

Magyar szinkronnal is észvesztő lett a Joker: Kétszemélyes téboly előzetese

Úrrá lesz az őrület a Joker: Kétszemélyes téboly nagy előzetesében.

Megfojtott virágok
Filmek

Zack Snyder és Leonardo DiCaprio tárgyaltak Lex Luthor szerepéről, végül egy jó ötlettel álltak fel

Szerepet nem kapott, de Leonardo DiCaprio ötletét végül Zack Snyder filmre vitte.

Peacemaker - Békeharcos
Sorozatok

James Gunn megosztott egy képet a Peacemaker – Békeharcos 2. évad forgatásáról

James Gunn egyszerre dolgozik a Superman és a Peacemaker forgatásán.