Főoldal Filmek Dwayne Johnson biztos abban, hogy Black Adam Supermannel fog harcolni
Filmek

Dwayne Johnson biztos abban, hogy Black Adam Supermannel fog harcolni

A Black Adam sztárja, Dwayne Johnson biztos abban, hogy láthatjuk majd a DC misztikus gonoszát Superman ellen – csak azt nem tudja, akkor ki játssza majd az Acélembert.

453
Black Adam

Gyakorlatilag a Black Adam bejelentésétől számítva vannak találgatások arra nézve, hogy Dwayne Johnson karaktere kivel találkozhat a jövőben. Egy időben még arról is beszéltek, hogy összeeresztik a DC Comics két szupererejével bíró karaktert, Black Adamet és Shazamot, de ebből nem lett semmi, legalábbis egyelőre. Egy másik népszerű teória, hogy mi történne, ha Superman és Black Adam találkoznának.

Erre a kérdésre válaszolt a Szikla egy, a Total Filmnek adott interjújában a Black Adam 49 éves sztárja, hogy a Superman elleni harca csak idő kérdése.

Van egy csata, amelynek egy nap el kell jönnie Black Adam és Superman között. Nem tudom milyen ember lesz az a Superman, és hogy ki fogja játszani. Ez rendben van. Most még nem kell tudnom. De biztos vagyok abban, hogy meg fog történni. Azon múlik mit akarnak a rajongók, ebből indulunk ki.

Dwayne Johnson

Dwayne Johnson Black Adamje eredetileg a DC Shazam filmjében tűnt fel, majd ezután rendeltek be neki egy saját filmet. Mivel a közelgő filmben állítólag sok gyilkosság lesz látható, ezért nem számíthatunk fair küzdelemre az Acélemberrel szemben.

Az első betekintést a filmbe a 2021-es DC Fan Dome-on kaphattuk, a meglehetősen borongós véget érő jelenetben egy katonát láthattunk, akit először fojtogatnak, majd egy villámcsapás hamuvá változtatja.

Míg más DC filmek sietnek a befejezés felé, Dwayne Johnson szerint a Black Adam más megközelítést alkalmaz, addig “Csak egy esélyed van a karaktereket rendesen felépíteni. Felfigyeltünk néhány buktatóra, amibe korábban más DC filmek belefutottak, ami sok rajongót elégedetlenné és felháborodottá tett – és mint rajongó, én is így éreztem.” – árulta el a sztár, amikor a filmről faggatták.

Habár a DC-nek korábban is szembe kellett néznie olyan kritikákkal, miszerint a Zack Snyder univerzumában csak sürgetni tudta Az Igazság Ligája formáció bemutatását, ahelyett, hogy kidolgozná a karaktereket, Johnson biztosította a rajongókat, hogy ezúttal minden az ő tiszteletükről szól.

Biztosítalak, hogy tisztelni fogjuk a tradíciókat és a mitológiákat. De nem szabunk korlátokat a kreativitásnak. Bármit megtehetünk, amíg a nézőket tartjuk szem előtt.

Dwayne Johnson

A Black Adam eredetileg csak egy Shazam filmbeli gonosz lett volna, viszont most az Amerikai Igazságügyi Társasággal kell szembenéznie a saját eredettörténetében.

A filmet 2022. július 29-én mutatják be a mozikban.

Black Adam

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Joker: Kétszemélyes téboly
Előzetesek

Magyar szinkronnal is észvesztő lett a Joker: Kétszemélyes téboly előzetese

Úrrá lesz az őrület a Joker: Kétszemélyes téboly nagy előzetesében.

Megfojtott virágok
Filmek

Zack Snyder és Leonardo DiCaprio tárgyaltak Lex Luthor szerepéről, végül egy jó ötlettel álltak fel

Szerepet nem kapott, de Leonardo DiCaprio ötletét végül Zack Snyder filmre vitte.

Peacemaker - Békeharcos
Sorozatok

James Gunn megosztott egy képet a Peacemaker – Békeharcos 2. évad forgatásáról

James Gunn egyszerre dolgozik a Superman és a Peacemaker forgatásán.