Főoldal Filmek Amber Heard már az Igazság ligájára készül Londonban
Filmek

Amber Heard már az Igazság ligájára készül Londonban

A jelek, és beszámolók szerint mártúl tette magát a váláson, és teljes erőbedobással készül a következő nagy filmjére Amber Heard.

938

A jelek, és beszámolók szerint mártúl tette magát a váláson, és teljes erőbedobással készül a következő nagy filmjére Amber Heard.

Most, hogy végre már rendeződtek a dolgok Amber Heard és Johnny Depp között, teljes mértékben a következő filmjére tud koncentrálni a színésznő. Ambert következő nagy filmje az Igazság ligája lesz, melyben Mera-t fogja eljátszani. A színésznőt London egyik parkjában kapták lencsevégre, amint keményen edz a szerepre, próbál lélekben és testileg is felkészülni a megmérettetésre.

Forrás: Daily Mail
Forrás: Daily Mail

Amber-höz közeli barát elmondta a Dail Mail-nek, hogy a filmcsillag egy fárasztó edzésprogramban veszt részt, hogy fizikailag felkészüljön a Warner Bros. által adott szerepre. Az ismeretlen barát a következőket nyilatkozta:

Amber keményen készül a filmre, napi három órát edz egy trainerrel a parkban, és az edzőteremben. Főként a súlyokkal szeret dolgozni, de az úgynevezett cross-tréninggel sincs semmi baja. Küzdő és kaszkadőr edzéseken is részt vesz most. Mera egy nagyszerű szerep, rendkívül vonzó volt Amber-nek – minden nő odáig lenne érte – a szerep, főleg azok után, miken keresztül ment az elmúlt időben. Egyszerre szórakoztató és példaértékű a nőknek.

Az újság szerint a Warner Bros. hamarosan elkezdi felvenni az Aquaman filmet is, melyben szintén benne lesz a színésznő. Amber Heard közel hat hónapot fog Londonban tölteni a Warner Bros. társaságában, ugyanis egymást után fogják felvenni az Aquaman és az Igazság ligája című filmeket.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Joker: Kétszemélyes téboly
Előzetesek

Magyar szinkronnal is észvesztő lett a Joker: Kétszemélyes téboly előzetese

Úrrá lesz az őrület a Joker: Kétszemélyes téboly nagy előzetesében.

Megfojtott virágok
Filmek

Zack Snyder és Leonardo DiCaprio tárgyaltak Lex Luthor szerepéről, végül egy jó ötlettel álltak fel

Szerepet nem kapott, de Leonardo DiCaprio ötletét végül Zack Snyder filmre vitte.

Peacemaker - Békeharcos
Sorozatok

James Gunn megosztott egy képet a Peacemaker – Békeharcos 2. évad forgatásáról

James Gunn egyszerre dolgozik a Superman és a Peacemaker forgatásán.