Főoldal Filmek A Star Wars 8 víziója felfedi Luke Skywalker múltját
FilmekBREAKING

A Star Wars 8 víziója felfedi Luke Skywalker múltját

Állítólag a folytatásban több részlet is kiderül majd Rey víziójáról, amivel Az ébredő Erőben találkozott a lány.

947

Állítólag a folytatásban több részlet is kiderül majd Rey víziójáról, amivel Az ébredő Erőben találkozott a lány.

A pletykák szerint Rey (Daisy Ridley) a következő Star Wars részben is víziókkal fog küzdeni, több hátborzongató látomása is lesz a lánynak, köztük olyan visszaemlékezésekkel, melyekkel az Episode VII-ben találkoztunk, legalábbis ezt állítja egy új forrás. Mai napig nem kaptunk hivatalos szinopszist a filmhez, hivatalosan nem erősített még meg semmit a Disney. Továbbra is a spekulációkra támaszkodhatunk csak, melyek között voltak már egész logikus, és teljesen szürreális irományok is. A legújabb pletykából arra kapunk választ, hogy mi történt Luke Skywalker-rel miután száműzetésbe ment.

A legfrissebb teória is számos spoiler elemet fog tartalmazni, így ha nem szeretnéd ezeket tudni, akkor ne olvasd tovább.

A Making Star Wars oldalon jelent meg egy olyan cikk, mely szerint Rey Az ébredő Erőben látott víziója benne lesz, s kiemelt fontossággal bír majd a Skywalker családról szóló következő Csillagok háborúja részben. A film bemutatójáig még nagyon sok időnk van, hiszen csak 2017. december 15-én mutatják be a mozikban, azonban addig sem maradunk Star Wars saga nélkül, ha vérvonalban nem is kapcsolódik a hetedik részhez, de Lázadók terén igen, december 15-én érkezik a Zsivány Egyes: Egy Star Wars történet mozifilm.

Rey víziója
Rey víziója
Luke és Vader harca A Birodalom visszavágban
Luke és Vader harca A Birodalom visszavágban

A névtelen forrás szerint a nyolcadik részben egy háttértörténetet is kap Luke Skywalker, ami magyarázattal szolgálni majd, hogy miért ment Ahch-To bolygóra, ahol eddig remete életet élt. Ez a bizonyos flashback, vagy ha jobban tetszik visszaemlékezés az Episode VIII közepén lesz látható. A hetedik részben látott képek szeleteit nehéz volt összerakni, nem tudtuk egy jelenetben elképzelni, de a nyolcadik rész ezen majd segít. Rey víziója választ fog adni arra a kérdésre, hogy mi történt Luke Skywalker-rel A jedi visszatér után, így a teljes háttértörténetét megkapjuk majd. Azt is láthatjuk majd abban a visszapillantásban, hogyan bukott el az egykori padawanja, s miként lett belőle az Első Rend vezetője.

A szóban forgó jelenetet már felvették Az ébredő Erő forgatása alatt – ez az a rész, mikor Luke megérinti R2-D2-őt robot karjával -, de végül nem került be, csak részletet láthattunk az előzetesekben, és Rey víziójában ebből. Állítólag ez a rész azután lesz, hogy Kylo Ren meggyilkolta a padawanokat, és Luke itt fog elköszönni a droidtól is. A forrástól azt is megtudták, hogy a jelenetnél ott lesz Rey, és Kylo is. Rey nem tesz semmit, csak áll és nézi, hogy mit művelt Kylo a fiatal jedik-kel. Azt gondoljuk, hogy ez annak a víziónak a folytatása, amit már a Takodana bolygón is láttunk, Maz Kanata kastélyában. A lány csak szemlélője a történteknek, úgy állítják be, mint egy külső szemlélőt, mindez azt valószínűsíti, hogy átélte már ezt korábban, és ott van minden a memóriájában.

Sokan úgy gondolják, hogy a teljes víziót a Star Wars 7-ben szerették volna elsütni, ami megmagyarázta volna, hogy mi történt Luke Skywalker-rel is, és miért vállalta önként a száműzetést az Ahch-To-ra, de a film készítői jobbnak látták, ha csak a Star Wars 8-ban mutatják be. Állítólag a vízióban Luke és Darth Vader párbaja is látható lett volna, amint még a Bespin-en vívtak egymással, de ezt törölték, és a folytatásra tartogatják. Abból is lehetett tudni, hogy Darth Vader valamiféle szerepet vállalt a Star Wars 7-ben, hogy a WWE sztárját, Stephen Farrerlly-t látták a forgatások  idején, aki állítólag Darth Vader jelmezét húzta magára – ezt a szerepet a mai napig nem erősítették meg. Végül nem láttuk Vadert a hetedik részben, talán pont azért, mert ha párba kéne állítanunk a Star Wars-filmeket, akkor a Star Wars 8 párja a A Birodalom visszavág lenne.

Ha nem szeretnél lemaradni a későbbiekben sem a Star Wars-os hírekről, akkor kövesd az oldalt a közösségi médiában, és LIKE-old a hivatalos Star Wars Hungary Facebook oldalt!

star-wars-hungary

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események