May nénit először láthatjuk a Pókember: Hazatérés forgatásán

Marisa Tomei által megformált fiatal May nénivel először májusban, az Amerika kapitány: Polgárháborúban találkozhattunk.

Marisa Tomei által megformált fiatal May nénivel először májusban, az Amerika kapitány: Polgárháborúban találkozhattunk.

A napot azzal a Marvel Univerzum-os hírrel indítottuk, hogy Jon Favreau, azaz Happy Hogan is visszatér majd a Pókember újabb részében, aki Tony Stark/Vasember testőre és jobbkeze is egyben. A film szereplői forgatások miatt még mindig Atlantában tartózkodnak, ahol most lencsevégre kapták a film egyik ikonikus karakterét: May nénit. Marisa Tomeit látták a helyszínen, így már ő is belevetette magát a Pókember-film újabb munkáiba.

Just Jared publikálta azokat a képeket, melyeken Tom Holland és Marisa Tomei együtt látható. A jelenetről nincs semmi hír, de ez az első olyan alkalom, hogy a két színészt együtt látják Atlantában. Továbbra sem tudjuk, hogy meddig tart a forgatás – még június elején jelentették be, hogy elkezdődött az új Pókember film felvétele -, vagy hogy pontosan mi lesz a szerepe May néninek ebben a filmben.

Total
0
Shares
Previous Article

A Pókember: Hazatérés visszahoz egy régi Vasember karaktert

Next Article

Amber Heard már az Igazság ligájára készül Londonban

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!