Főoldal Filmek [DC FanDome] Az Aquaman and the Lost Kingdom látványterveit elnézve még az első résznél is látványosabb folytatást kapunk
Filmek

[DC FanDome] Az Aquaman and the Lost Kingdom látványterveit elnézve még az első résznél is látványosabb folytatást kapunk

Előzetest nem, de terveket kaptunk a folytatásról.

539
Aquaman és az elveszett királyság
Forrás: Warner Bros.

Bár előzetest nem, de ígéretüknek hűen a DC FanDome alatt napvilágot láttak az Aquaman and the Lost Kingdom első forgatási felvételei és koncepciós tervei a folytatásról. Néhány színes koncepciórajz mellett látjuk visszatérni a főszereplőket, köztük Black Manta felújított jelmezét, Arthur Curry lopakodó ruháját és még sok mást is megmutattak abban a 2 percben.

Az Aquaman and the Lost Kingdom forgatása alatt James Wan rendező folyamatosan csepegtette az információkat a nagyobb volumenű folytatásról. A korábban megmutatták a címszereplő megújult jelmezét, a lopakodó jelmezről is láttunk már képet, amit most újabb jelmezekkel egészített ki. Ígéretéhez híven a DC FanDome az első igazi bepillantással szolgált a film kulisszák mögötti munkájára.

Rengeteg színes koncepciórajzot találunk itt. Magáról a történetről nem sokat tudni, a címből kiindulva és a bemutatott két jelmez után csak sejteni lehet, hogy miről fog szólni a második rész. Már képen is félelmetes volt Atlantisz királyának lopakodó ruhája, de akcióban még félelmetesnek tűnik, de az internet Black Manta látványosabb jelmeze miatt robbant fel. Elég képregényhűre sikerült 2018-as ruha is, de ez az új verzió valahogy még jobb.

Korábban a The Illuminerdi szellőztette meg, hogy a Necruscímen forog a film, ami egy titokzatos Fekete Városra utal – erre utalhat az alcím is. A városra, ami egy víz alatti kanyon legmélyén húzódik, és amelyről eddig egyetlen alkalommal az Aquaman képregény 30. lapszámában olvashattunk. Lakói egy militarista társadalom, amelyet Mongo király vezet. A király úgy véli, hogy a felszíni lakosok minden inváziójára agresszív és halálos válaszcsapást kell adni.

Atlantisz hősét és királyát ezúttal is a rajongók nagy kedvence, Jason Momoa játssza, mellékszerepben Amber Heard (Mera), és várhatóan Patrick Wilson (Orm), Yahya Abdul-Mateen II (Black Manta) és Dolph Lundgren (Nereus) mind visszatérnek az előző részből, míg a Trónok harcarosszfiúja, Pilou Asbæk nemrég csatlakozott a színészgárdához egy ismeretlen gonosz szerepében. Nicole Kidman (Atlanna), Temuera Morrison (Thomas Curry) és Willem Dafoe (Vulko) visszatéréséről egyelőre nincs hír, de valószínűleg valamilyen formában ők is ott lesznek a második menetben.

Az Aquaman and the Lost Kingdom bemutatójára 2022. december 16-án válthatunk jegyet az amerikai mozikban.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Joker: Kétszemélyes téboly
Előzetesek

Magyar szinkronnal is észvesztő lett a Joker: Kétszemélyes téboly előzetese

Úrrá lesz az őrület a Joker: Kétszemélyes téboly nagy előzetesében.

Megfojtott virágok
Filmek

Zack Snyder és Leonardo DiCaprio tárgyaltak Lex Luthor szerepéről, végül egy jó ötlettel álltak fel

Szerepet nem kapott, de Leonardo DiCaprio ötletét végül Zack Snyder filmre vitte.

Peacemaker - Békeharcos
Sorozatok

James Gunn megosztott egy képet a Peacemaker – Békeharcos 2. évad forgatásáról

James Gunn egyszerre dolgozik a Superman és a Peacemaker forgatásán.