Főoldal Filmek Joaquin Phoenix továbbra is nyitott a Joker folytatására, de nem tudja, hogy megvalósul-e
Filmek

Joaquin Phoenix továbbra is nyitott a Joker folytatására, de nem tudja, hogy megvalósul-e

Sem megerősíteni, sem cáfolni nem szerette volna a pletykákat.

478
Joker
Forrás: Warner Bros.

Egész kis pletyka áradat indult el a 2019-es Joker című film bemutatója után a folytatásról. Régóta beszélnek már a második részről, miszerint a Warner Bros. és Todd Phillips tervezi a közvetlen folytatást a nagysikerű első részhez, de hivatalosan még nem jelentették be semmit. Eddig nem igazán reagáltak a pletykákra a főszereplőt, most azonban Joaquin Phoenix is reagált az elmúlt hónapok híreire.

A pletykák ellenére még mindig nem kapott megerősítést a film. Sőt, az év elején több külföldi lap is megerősítette, hogy a bejelentés ellenére a stúdió zöld utat engedett a projektnek. Úgy tűnik, hogy valamin dolgoznak a háttérben, ugyanakkor néha egymásnak ellentmondásos hírekről olvashatunk. A legfrissebb hírek szerint még koránt sem lefutott, hogy folytatást kap-e a film, de sokan bíznak benne.

A Joker főszereplőjét játszó Joaquin Phoenix is megszólalt a pletykák után. Bár nem kerültünk közelebb a megfejtéshez, mi igaz ebből az egész pletykacunamiból, de az Oscar-díjas színész szavaiból is azt lehet kifürkészni, hogy ő bizony benne lenne a DC Comics hírhedt gonosztevőjét egyedi hangvételben feldolgozott film folytatásában.

Joker

A The Playlist interjúvolta meg a sztárt az új filmje, a Mike Mills rendezőtől a C’mon C’mon alkotásáról beszélt. De nemcsak az új filmjéről faggatták, hanem történt-e bármilyen előrelépés a folytatással kapcsolatban. Sajnos nem sikerült kihúzni belőle semmi konkrétumot, de ahogy látható, gondosan megválogatta szavát, hogy mit mond.

Úgy értem, hogy nem tudom. Amikortól forgattunk [az első részt], elkezdtük… óh, tudjátok, ez egy érdekes fickó. Van néhány dolog, amit megtehetnénk ezzel a fickóval, és tovább [vizsgálhatnánk]. De hogy valóban felfedezzük-e? Nem tudom.

Joaquin Phoenix

A nagysikerű Joker több mint 1 milliárd dollárt hozott, és a Warner Bros. egyik legnyereségesebb alkotása volt, ugyanis a film alig több mint 62,5M dollárból készült. Phoenix és Pillips is több alkalommal célzott már a lehetőségekre, hogy bőven maradt potencia Arthur Fleck tragikus és egyben lenyűgöző eredettörténetének a feldolgozásában. A főszereplők szavai szerint gyakorlatilag elkerülhetetlennek tűnik a folytatás, a kérdés csak az, hogy mikor jelentik be. Talán az októberi DC FanDome virtuális rendezvény után okosabbak leszünk.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Milly Alcock
Filmek

Megvan, mikor láthatjuk Milly Alcock Supergirl-filmjét a mozikban

Kitűzték a Supergirl: Woman of Tomorrow bemutatóját.

Superman
BREAKINGFilmek

James Gunn megmutatta Superman teljes jelmezét

A kép alapján tökéletes Superman lesz David Corenswet.

Joker: Kétszemélyes téboly
Előzetesek

Magyar szinkronnal is észvesztő lett a Joker: Kétszemélyes téboly előzetese

Úrrá lesz az őrület a Joker: Kétszemélyes téboly nagy előzetesében.