Főoldal Filmek Rendezőt kapott a DC Sötét Univerzuma
Filmek

Rendezőt kapott a DC Sötét Univerzuma

Doug Liman rendezhető a DC Comic Justice League Dark filmjét.

906

Doug Liman rendezheti a DC Comic Justice League Dark filmjét.

A Warner Bros. és a DC Comics közösen jelentették be, hogy Doug Liman fogja rendezni a Dark Universe-t. A rendező nevével már találkozhattunk többször is, egyik legnagyobb filmje a Bourne-rejtély volt, legutóbb pedig Tom Cruise főszereplésében a Holnap határa filmet forgatta.

A Dark Universe közismertebb neve a Justice League Dark, amivel minden képregényszerelmes már egyszer találkozott. Úgy tűnik, hogy a DC most belehúz, mert ebből az animációból is szeretne élőszereplős filmet fabrikálni. A film producere Scott Rudin lesz – olvasható a Variety oldalon. Sokáig úgy volt, hogy Guillermo del Toro rendezheti a filmet, de a legfrissebb hírek szerint erről is lemaradt, mi több, még produceri szerepet sem vállal. Állítólag ütemterve sem tehette volna ezt lehetővé, így minden kemény feladat Scott Rudin-ra hárul most, neki kell a projektet elkészítenie.

A Sötét Univerzum középpontjában az DC alvilága és mágiája áll, olyan karakterekkel, mint Deadman, John Constantine, Swamp Thing, Zatanna és Etrigan. A csapatból Constantine neve lehet legismertebb, akivel már sorozatokban is találkozhattunk, fel-feltűnt egy rövid jelenet elejéig. A tévében magára húzta a szerepet már Keanu Reeves és Matt Ryan is.

Liman nevét skandálták sokáig a Gambit film élén is, de annyira elhúzták azt a projektet, hogy végül szakított a Marvel-lel, és a DC-nél kötött ki a rendező. A Gambit film most már hivatalosan is csúsztatva van, nem tudjuk pontosan, hogy mikor nézhetjük meg a mozikban, csak azt tudjuk, hogy új rendezőt fog kapni. Megnéztük volna, hogy ugyanaz a rendező mit tud a Marvel és a DC oldalán egyszerre.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...