Főoldal Filmek James Gunn vallott, hogy miért egy nagy fehér cápára hasonlít King Shark a The Suicide Squad-filmben
Filmek

James Gunn vallott, hogy miért egy nagy fehér cápára hasonlít King Shark a The Suicide Squad-filmben

King Shark több alakban is megjelent a képregényekben.

468
The Suicide Squad

A képregényekben King Shark több alakja is ismert. Ábrázolták már őt nagy fehér cápaként és pörölycápaként. Az előzetes után sok rajongóban felmerült a kérdés, hogy miért a nagy fehér cápa verziót választották a filmnél, amire most James Gunn rendező választ adott közösségi oldalán.

A képregényekben King Shark az óceáni csúcsragadozó halfaj két különböző alakját is magára öltötte már. Mintázták már a DC-karaktert a nagy fehér cápáról, de az utóbbi években inkább a nagy pörölycápa alakját használták a készítők. Sokan úgy gondolták, hogy éppen ezért a filmben is a kalapácsfejű King Shark alakját fogják felhasználni.

A döntés persze nem véletlen, hogy miért esett a másik alakra a választás, ahogy arról James Gunn rendező beszélt közösségi oldalán. Az előzetesből korábban megtudtuk, hogy Sylvester Stallone hangján szólal meg King Shark, de a rajongók arra is választ akartak kapni, miért pont ezt a formát használták. Gunn elárulta, hogy eredetileg ő is a pörölycápa fejéről szerette volna mintázni a karaktert, de végül amellett döntött, hogy ez nem lenne szerencsés a forgatáson.

Teszteket csináltam a pörölycápa dizájnnal, amit imádok és amiről eredetileg úgy gondoltam, hogy használni fogok. De ha a szemek egymástól távol eső oldalon voltak, az hihetetlenül kínossá tette a forgatási interakciót más karakterekkel. Nem igazán lehetett kivenni, hogy egy másik karakterre néz és a jelenetek hajlamosak voltak túl szélesek lenni.

A sztoritól annyit tudni, hogy a csapatot a képregényekből ismerős Corto Maltes szigetére vezényelték, ám nem derül ki pontosan, hogy miért küldték őket a szigetre, amire úgy hivatkoznak, mint a kereső és pusztító misszióra, és még egy kaijuval is találkoznak majd küldetésük alatt.

The Suicide Squad – Öngyilkos osztag 2021. augusztus 6-án kerül bemutatásra az HBO Maxon és a mozikban.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

HBO Max
Filmek

Filmek és sorozatok, amiket bemutat májusban az HBO Max

Májustól ezeket a filmeket és sorozatokat is nézhetjük az HBO Max-on.

Joker: Kétszemélyes téboly
Előzetesek

Magyar szinkronnal is észvesztő lett a Joker: Kétszemélyes téboly előzetese

Úrrá lesz az őrület a Joker: Kétszemélyes téboly nagy előzetesében.

Max
Filmek

Részletes tudnivalók a hamarosan induló Max streaming szolgáltatásról

Egy hónap múlva Magyarországon is elindul a Max - az HBO Max...