Főoldal Filmek Megvan a San Diego-i Comic-Con őszi találkozójának időpontja, amit két év után személyesen is meg lehet nézni
FilmekBREAKING

Megvan a San Diego-i Comic-Con őszi találkozójának időpontja, amit két év után személyesen is meg lehet nézni

2019 után újra személyes találkozó lesz San Diegóban.

164
San Diego-i Comic-Con

Szombaton a San Diego-i Comic-Con szervezői bejelentették az első személyes találkozót a legutóbbi 2019-es rendezvény óta. A tavalyi és idei évben is le kellett fújni a híres képregénytalálkozót, ám a szervezők már korábban is utaltak rá, amennyiben a helyzet lehetővé teszi majd, akkor még idén szeretnének egy személyes találkozót tartani valamikor az év második felében.

A kaliforniai San Diego város már 2003 óta ad otthont ennek a rendezvénynek, s pár éve meg is hosszabbították a szerződést, így az elkövetkező néhány évben még biztosan San Diegóba kell ellátogatni a legnagyobb Comic-Conra. Sajnos azonban a koronavírus-járvány miatt le kellett mondani az ideit is, helyette egy online eseményre kerül sor. Tegnap azonban bejelentették, hogy november 26-ától egy 3 napos rendezvényre kerül sor. Most abban bíznak a szervezők, hogy a Hálaadás hétvégéjén személyesen is be tudják majd pótolni az elmaradt két találkozót.

A közlemény szerint az esemény minden olyan programot tartalmazni fog, ami az utóbbi években olyan varázslatossá tette ezt a nagy találkozót, vagyis nemcsak kiállításra, hanem személyes találkozóra is sor kerül majd kedvenceinkkel. A találkozóval szeretnének segíteni a helyi vállalkozásokon is, hiszen minden évben több százezren látogatnak el a városba, hogy találkozzanak kedvenc szuperhősükkel.

Bár a nyári nagy programot törölték, és a tavalyi évhez egy virtuális eseményt jelentette be korábban, egyelőre nem világos, hogy a novemberi személyes találkozó mellett megrendezik-e még a Comic-Con @ Home nyári virtuális találkozóját, vagy teljes erejükkel az őszi eseményre fókuszálnak.

Comic-Con
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

San Diego-i Comic-Con
Filmek

Idén is elmarad a leghíresebb képregénytalálkozó, a San Diego-i Comic-Con

Elmarad nyáron, de egy halvány remény van egy őszire.