Főoldal Filmek Idén is elmarad a leghíresebb képregénytalálkozó, a San Diego-i Comic-Con
Filmek

Idén is elmarad a leghíresebb képregénytalálkozó, a San Diego-i Comic-Con

Elmarad nyáron, de egy halvány remény van egy őszire.

470
San Diego-i Comic-Con

Bíztunk benne, hogy a dolgok visszatérnek a normál kerékvágásba ekkorra, és az év második felében meg fogják tartani a nagy eseményeket, köztük például a San Diego-i Comic-Con találkozót. Hiába a több vakcina is, a járvány megállíthatatlanul szedi áldozatait. Néhány perccel korábban bejelentették a szervezők, hogy a tavalyi év után az idei rendezvényt is le kell mondani. Virtuálisan fogják megtartani, akárcsak tavaly.

Alig néhány perccel korábban adtak ki egy hivatalos kommünikét, amiben megerősítették a szervezők, hogy az 51 éves múlttal bíró híres San Diego-i Comic-Cont nem tudják megtartani 2021-ben sem. Szinte napra pontosan érkezett a hír, hogy törölni fogják az 52. eseményt. Mindenki abban bízott, hogy egy évvel később visszatérhetünk a kaliforniai városba, ahol a megszokott helyszínen és formában lesz ismét megtartva minden program.

Az elmúlt hónapok nagy károkat okoztak mind a családok, mind pedig a barátok számára, és reméljük, hogy ez az erőfeszítés egy kis lépés, hogy visszatérjünk egy közösségi összejövetelre, hogy ne csak a népszerű művészetet ünnepeljük, hanem a barátságot, oktatást és a rajongó szellemét is, ami annyira része a Comic-Connak.

A tavalyi év után idén is virtuálisan kerül majd megrendezésre a találkozó. Egy háromnapos eseménysorozat kerül sor a július 23-25-én. Bár még korai az öröm, de a szervezők remélik, hogy novemberben, egy kisebb, személyes találkozóra még sor kerülhet, de ezzel kapcsolatban részleteket csak később hoznak nyilvánosságra.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események