Főoldal Filmek Egy Oscar-díjas színésznőnek osztották a Shazam: Fury of the Gods főgonoszának szerepét
Filmek

Egy Oscar-díjas színésznőnek osztották a Shazam: Fury of the Gods főgonoszának szerepét

Dame Helen Mirren alakítja a sorozat főgonoszát.

386
Shazam!
Forrás: DC Studios

Mindenkit megleptek néhány éve, amikor bemutatták a Shazam! szuperhősfilmet a mozikban. Sokan nem tudták, mit várhatnak Zachary Levi karakterétől, ám nagyon kellemes meglepetésben volt részünk. A DC Moziverzum egyik legjobb és legnagyobb pozitív fogadtatásában részesült David F. Sandberg alkotása, így természetesen berendelték belőle a folytatást.

Tavaly nyáron a DC FanDome alatt bejelentették, hogy a Shazam: Fury of the Gods címen fogják bemutatni a második részt, amire most egy világsztár is bejelentkezett. Amit szó szerint kell értenünk, hiszen a Red 2. és a Halálos iramban 9. filmek Oscar-díjjal is jutalmazott színésznője, Dame Helen Mirren fogja megeleveníteni a folytatás főgonoszát. A készítők már biztosították arról a rajongókat, hogy a folytatásban nem várt gazfickókat kapunk majd, s ez minden bizonnyal így is lesz majd, hiszen Mierren nem akármelyik DC képregény bőrében kap lehetőséget a filmben.

A The Hollywood Reporter értesülése szerint Hespera szerepét osztották az Oscar-díjas színésznőnek, azaz Atlas lányát és Rachel Zegler misztikus karakterének nővérét fogja majd életre kelteni a két év múlva érkező filmben. Atlas egy hatalmas gladiátor, bajnok és felszabadító. A mítosz titánjainak egy hatalmas erejű tagja, s egyike annak a hat istennek, aki képességével felruházta Shazamot. A görög mitológiában Hespera a halhatatlanság szelleme, és a Heszperiszek egyike, aki a halhatatlanság aranyalmáját őrzi.

A második részt 2022-ben szerették volna bemutatni, de a koronavírus-járvány miatt csaknem egy teljes évvel hátrébb került a naptárban a Shazam 2. rész, így csak 2023. június 2-án láthatjuk a folytatást.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Joker: Kétszemélyes téboly
Előzetesek

Magyar szinkronnal is észvesztő lett a Joker: Kétszemélyes téboly előzetese

Úrrá lesz az őrület a Joker: Kétszemélyes téboly nagy előzetesében.

Megfojtott virágok
Filmek

Zack Snyder és Leonardo DiCaprio tárgyaltak Lex Luthor szerepéről, végül egy jó ötlettel álltak fel

Szerepet nem kapott, de Leonardo DiCaprio ötletét végül Zack Snyder filmre vitte.

Peacemaker - Békeharcos
Sorozatok

James Gunn megosztott egy képet a Peacemaker – Békeharcos 2. évad forgatásáról

James Gunn egyszerre dolgozik a Superman és a Peacemaker forgatásán.