Főoldal Filmek Mely játékokat várjuk a tavasz folyamán?
Filmek

Mely játékokat várjuk a tavasz folyamán?

Írjátok le kommentbe, nektek melyik a legjobban várt játék a tavaszi időszakra!

168

Mint tudhatjuk eléggé felemás lesz ez az év is, hiszen rengeteg játék megjelenési dátumát kicsúsztatták 2021-ből. Ebben eltagadhatatlan szerepe van a pandémiának, hiszen nagyon megnehezíti a fejlesztést a home office. Ennek esett „áldozatul” a két WB Games alkotás is, ugyanis se a Hogwarts Legacy-t, se az Arkham Knights-t nem fogjuk már látni ebben a naptári évben a hivatalos közlemények alapján. Nem is nagyon merünk sok időre előre tervezni, hiszen mint Jason Schreier is említette, a dátumok nagyrészt csak tájékoztatásul vannak.

Ezért is szemeltük ki mai témának a tavaszt, hiszen már van egy pár játék bejelentve és a vége sincs annyira messze, így van esélyünk rá, hogy ez lesz a kínálat, amit most tudunk. Már csak pár nap és meg is érkezik az elképesztően aranyos It Takes Two, ami 100%-ig a kooperatív mókára épít. A nagyobb alkotások sorát ebben az évszakban az Outriders kezdi, amely űrkaland már április 1-jén megjelenik és az első naptól elérhető lesz az Xbox Game Pass-ben is. Nagyon kíváncsiak vagyunk merre megy tovább a demoban félbevágott, de izgalmasnak ígérkező sztori. 

Április közepén elmerülhetünk a baseball világában is, hiszen a soron következő MLB The Show 21 is tiszteletét teszi, most már nem csak PlayStation-re, hanem Xbox-ra is. A hónap végén jelenik majd meg a tavasz egyik legjobban várt alkotása, a PS5 exkluzív Returnal. Egy űr souls like cím, ami az ígéretek alapján teljesen kihasználja majd a konzol nyers erejét Selene kalandjai során. Május egyértelműen legnagyobb dobása lesz a 7-én érkező Resident Evil Village. Mindent, ami eddig a sorozatot jellemezte az elmondottak alapján sikerült feljebb tekerni egy kicsit. A Maiden demot kipróbálva ezt meg tudjuk erősíteni, hiszen elképesztően jó és félelmetes a világa. 

Kicsit később 14-én érkezik a Mass Effect Legendary Edition, ami mindhárom játékot minden kiegészítőjével magában foglalja egy felturbózott minőségben. Rá egy hétre teszi majd tiszteletét a PS5 és PC exkluzív Deathloop is, ahol sosem halunk meg igazán. A hónap lezárásaként mutatkozik majd be az annyira régen várt Biomutant, amiről még mindig nem tudjuk eldönteni, pontosan mi is lesz. Ti melyik alkotást várjátok a legjobban a tavasz folyamán?

Szerző

Egészen pici koromban szerettem bele a játékokba és mindenbe ami technika. A jéték rovatot vezetem és próbálok nektek érdekességeket hozni a témában.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Resident Evil
Sorozatok

A Neflix egy évad után elkaszálta a Resident Evil sorozatadaptációját

Ennyi volt. Egy évad élt pusztán a Resident Evil.

Exoprimal
Játékok

A Capcom Showcase főszereplői a Resident Evil, az Exoprimal, és a Monster Hunter voltak

Nagy címekkel jelentkezett a Capcom Showcase júniusi programja.

Játékok

TESZT: Biomutant

A rothadó világ néhol zseniális, néhol kevésbé kiemelkedő elegye.