Főoldal Filmek Ismét elhalasztották a 007 Nincs idő meghalni bemutatóját
Filmek

Ismét elhalasztották a 007 Nincs idő meghalni bemutatóját

Megerősítették, csúszik az új Bond-film bemutatója.

390
007 - Nincs idő meghalni

A több héten át tartó találgatás után reggelre hivatalossá vált, hogy nem válthatunk jegyet a 007 Nincs idő meghalni áprilisi bemutatójára, miután az MGM és az EON stúdió tavaszról őszre halasztotta a filmet. Ezzel a változtatással pedig egy másik Sony Pictures film sorsa is megpecsételődött.

A stúdiók nem húzták tovább, elárulták, hogy a hőn áhított filmet nem fogják bemutatni ebben a bizonytalan időszakban, ezért egészen októberig tolták el Daniel Craig főszereplésével készült filmet. A 007 Nincs idő meghalni október 8-án kerül így a mozikba, ami korábban a Morbius, az élő vámpírnak volt fenntartva. Ezzel a döntéssel azonban a Marvel-film sorsa is megpecsételődött, a filmet durván elhalasztották ismét.

A jubileumi James Bond alkotást eredetileg még 2019 novemberében szerették volna bemutatni, de az elnyújtott előkészítés és a rendezők körül kialakult kálvária után elcsúsztatták a premiert. Előbb 2020 áprilisára tolták, később 2020 novemberére, majd 2021 áprilisát célozták meg, ám a járványhelyzet alakulása még itt sem tette lehetővé a mozis bemutatót. A mostani késleltetéssel összesen négy alkalommal kellett törölni a bemutatót, így az eredeti tervekhez képest közel 30 hónappal később jön csak ki a film.

A 007 Nincs idő meghalni halasztása más stúdiók alkotásaira is hatással lesz. A Universal Pictures már reagált is az esetre, és a The Addams Family 2. bemutatóját egy héttel előbbre, október 1-jére hozta, míg Bob Odenkirk rendező új, a Nobody februári megjelenése április 2-ára és Edgar Wright-tól a Last Night in Soho áprilisról október 22-ére került át.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Tőrbe ejtve: Az üveghagyma
Filmek

Kiderítették, mikor kezdődik a Tőrbe ejtve 3. forgatása

Rian Johnson keményen dolgozik a Tőrbe ejtve 3. részén.

Tőrbe ejtve: Az üveghagyma
Filmkritikák

Tőrbe ejtve: Az üveghagyma kritika

Benoit Blanc visszatért, hogy megoldjon egy egészen bizarr gyilkossági esetet.