Főoldal Játékok Nem a netes szivárgással kezdődött az Epic Game Store ingyenes játékainak listája
Játékok

Nem a netes szivárgással kezdődött az Epic Game Store ingyenes játékainak listája

A Dying Light helyett a Cities Skyline lett az első beszerezhető alkotás.

411

Nem is olyan régen elkezdett terjedni az interneten egy lista, amelyik az Epic Game Store karácsonyi ingyenes játékait tartalmazta. Mint tudhatjuk, a launchert népszerűsítve sokszor dobnak be a közösbe egy-két jó címet, amelyeket aztán ha beszereztünk megtarthatjuk életünk végéig. Az alábbi képen minden eddiginél erősebb felhozatalt mutattak, már-már hihetetlenül jó címekkel.

Tartalmazta többek között az Assassin’s Creed Origins-t, a The Witcher 3-t, a Borderlands 3-t és még a Horizon Zero Dawn számítógépes változatát is. Nem nehéz belátni, hogy ez elég erős vállalás lett volna még az Epic-től is. 

A tegnapi napon azonban kezdetét vette a promóció és az első játék, amelyik megjelent benne, a Cities Skyline volt. Ezt a keményvonalas városépítős játékot egészen 5 óráig még be tudjátok szerezni, azonban utána jön majd a következő alkotás. Így már szinte biztossá vált, hogy nem a megszellőztetett lista lesz majd az idei karácsonyi felhozatal, ugyanis az december 17-én a Dying Light-tal kezdődött volna. Szomorúságra semmi ok, hiszen már most egy minőségi játékot kaptunk tőlük.

Egy sokkal hitelesebb forrás szerint az alábbi címekre számíthatunk még mindenképpen. December 23-án a Tropico 5-öt zsákolhatjuk be ingyen, december 24-én az Inside-ot még december 31-én a Jurassic World Evolution-t. Természetesen kezeljük ezt is egy kis kétkedéssel, viszont sokkal biztosabb és hihetőbb információk ezek, mint a képes szivárogtatás alanyai.

Szerző

Egészen pici koromban szerettem bele a játékokba és mindenbe ami technika. A jéték rovatot vezetem és próbálok nektek érdekességeket hozni a témában.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Fortnite Marvel
BREAKINGJátékok

A Disney milliárdokat fektet a Fortnite videójátékba

A Disney több évre szóló milliárd dolláros üzletet kötött az Epic Games-szel.

PC

Öt éve jelent meg, de továbbra is veszteséges az Epic Games Store

A Fortnite és az Unreal Engine fejlesztőjének platformja máig nem nyereséges.