Főoldal Filmek James Gunn sem elégedett a The Suicide Squad HBO Maxos kiadásával
Filmek

James Gunn sem elégedett a The Suicide Squad HBO Maxos kiadásával

Ez tényleg egy öngyilkos küldetés volt?

443
The Suicide Squad

Bosszantja a filmkészítőket a stúdiók döntése, miszerint azok a 2021-es filmjeiket a stream oldalon is megjelentetik a mozik mellett, s mindezt egyszerre, a bemutató napjától. A The Suicide Squad – Öngyilkos osztag rendezője, James Gunn sem örül a Warner Bros. lépésének. A döntésen már Christopher Nolan is bepöccent, hogy egyik napról a másikra értesült a hírről.

Számos rendezőt elszomorít a hír, miszerint a Warner Bros. az összes közelgő 2021-es filmjét az HBO Maxon fogja bemutatni. A The Hollywood Reporter jelentése szerint a filmszakma azt rebesgeti, hogy James Gunn is a csalódott rendezők között van. Pontosabban, az alábbiakat mondták:

A WarnerMedia több tízmilliót költött Gal Gadot-ra és a többi kulcsszereplőre, mivel a vállalat szeretne egy harmadik részt is készíteni a filmsorozatból. Ez azonban magasra teszi a mércét. A források szerint a platform-agnosztikus James Gunn, a The Suicide Squad rendezője nem volt megelégedve, amikor a stúdió a megdöbbentő bejelentést egy kisebb összeggel próbálta kompenzálni nála és társainál.

Az első Suicide Squad-film egy csapat antihős történetét követte, akiket a kormány bérelt fel egy veszélyes és titkos bevetésre a büntetésük enyhítéséért cserébe. Az együttes tagjai közt láthattuk Will Smith-t Deadshotként, Margot Robbie-t Harley Quinn-ként, és Jared Leto-t Joker-ként. Azonban James Gunn várhatóan frissíti a csapatot közelgő filmjében, például Sylvester Stallone-val. A következő Öngyilkos osztag mozikban való megjelenése jelenleg 2021. augusztus 6-ára van ütemezve.

Ti mit gondoltok a Warner Bros. lépéséről? Egyetértetek James Gunn-nal?

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Joker: Kétszemélyes téboly
Előzetesek

Magyar szinkronnal is észvesztő lett a Joker: Kétszemélyes téboly előzetese

Úrrá lesz az őrület a Joker: Kétszemélyes téboly nagy előzetesében.

Max
Filmek

Részletes tudnivalók a hamarosan induló Max streaming szolgáltatásról

Egy hónap múlva Magyarországon is elindul a Max - az HBO Max...

Megfojtott virágok
Filmek

Zack Snyder és Leonardo DiCaprio tárgyaltak Lex Luthor szerepéről, végül egy jó ötlettel álltak fel

Szerepet nem kapott, de Leonardo DiCaprio ötletét végül Zack Snyder filmre vitte.