Főoldal Filmek UPDATE: Karácsonykor mutatják be a Wonder Woman 1984-et a mozikban és az HBO Maxon
FilmekBREAKING

UPDATE: Karácsonykor mutatják be a Wonder Woman 1984-et a mozikban és az HBO Maxon

Szép kis karácsonyi ajándék lesz az HBO Maxtól.

455
Wonder Woman

Bár sokáig elkerülhetetlennek látszott, hogy a Wonder Woman 1984 bemutatóját nem tolják el ismét, a Warner Bros. nem szeretné tovább húzni a film sorsát, ezért év végén bemutatják. Éjjel jött a hivatalos megerősítés ezzel kapcsolatban, hogy a Gal Gadot főszereplésével készült második részt december 25-én fogják bemutatni egyszerre a mozikban és az HBO Max streamingszolgáltatón, utóbbi esetében mindezt extra költségek nélkül (azaz nem PVOD formában).

A Wonder Woman 1984 premierjét több alkalommal is le kellett fújni, pedig a filmet már 2019. december 13-án szerették volna bemutatni. Miután nem jött össze a tavalyi évben a premier, a filmet 2020 nyarára tolták, de sajnos a COVID-19 miatt többször is el kellett csúsztatni az időpontot. A Tenet bemutatója utána a Warner Bros. és Patty Jenkins rendező sokáig kitartott a filmszínházak mellett, hogy a folytatást mindenkinek a moziban kell megcsodálnia, de most úgy tűnik, hogy a streamingháború közepén a legjobb és legkézenfekvőbb döntést sikerült meghozni: a mozikban és online is bemutatják a filmet év végén.

A Warner egy nehéz döntést hozott nyár végén, mikor a mozikba küldte a Tenetet, és bár a film bevételei messze elmaradtak attól, mint amit elvártak volna tőle egy ideális világban, Christopher Nolan egyáltalán nem csalódott miatta. Tanulva a bemutatóból, a stúdió most úgy döntött, hogy online is be fogják bemutatni a filmet, ezzel pedig két legyet ütnek egy csapással, több bevételre tesznek szert és még az HBO Max streamingszolgáltató előfizetőinek száma is megugrik majd.

Egy probléma azonban mégis van ezzel a bemutatóval, hogy Magyarországon nem valószínű, hogy Karácsonykor kinyitnak majd a mozik az új rendeletek értelmében, valamint az HBO Max szolgáltatás sem elérhető itthonról – legalábbis VPN előfizetés nélkül nem. A hazai bemutatóval kapcsolatban megkerestük a forgalmazót és az HBO-t is, amint választ kapunk, megosztjuk veletek.

UPDATE: Megkeresésünkre a forgalmazótól azt a választ kaptuk, hogy egyeztetnek a filmet gyártó és forgalmazó stúdióval. Hamarosan hivatalos közleményt adnak ki erről. Másik oldalról az HBO Magyarországot is utolértük, de a streamingszolgáltató hazai indulásáról nem tudtak pontos információval szolgálni.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Joker: Kétszemélyes téboly
Előzetesek

Magyar szinkronnal is észvesztő lett a Joker: Kétszemélyes téboly előzetese

Úrrá lesz az őrület a Joker: Kétszemélyes téboly nagy előzetesében.

Megfojtott virágok
Filmek

Zack Snyder és Leonardo DiCaprio tárgyaltak Lex Luthor szerepéről, végül egy jó ötlettel álltak fel

Szerepet nem kapott, de Leonardo DiCaprio ötletét végül Zack Snyder filmre vitte.

Peacemaker - Békeharcos
Sorozatok

James Gunn megosztott egy képet a Peacemaker – Békeharcos 2. évad forgatásáról

James Gunn egyszerre dolgozik a Superman és a Peacemaker forgatásán.