A Tenet és az Eufória sztárjaival jön a Netflix következő díjvárományos filmje

A Netflix legújabb filmjében Zendayát és John David Washingtont láthatjuk.

Megérkezett az első kép a Malcolm and Marie című filmből, mely jövő év elején érkezik a Netflixre. A mozira már most az új Házassági történetként hivatkoznak, az asszociáció pedig nem is alaptalan, hiszen ez alkalommal is egy néhány szereplős házassági drámáról lesz szó, amelyben a párkapcsolati témákon túl, olyan társadalmi kérdések is szóba kerülnek majd, melyek ebben a vírusos időszakban újra felszínre kerültek. A filmet nagy titokban forgatták még a nyár eleji karanténidőszak alatt, egészen pontosan június 17-e és július 2-a között.

Sam Levinson, az Eufória készítője írta és rendezte az alkotást, a forgatás pedig komoly biztonsági intézkedések mellett zajlott. Egyelőre keveset lehetett tudni a filmről, most azonban néhány fontos részletre is fény derült.

Egyrészt immáron biztos, hogy a Malcolm and Marie a Netflixre jön majd, a bemutató dátuma pedig február 5-e lesz, ami azért is fontos, mert a jövő évben áprilisban rendezik az Oscar-díjátadót, így a nevezési időszak is márciusra tolódott, tehát ezzel a filmmel is számolhat majd a Netflix a díjszezonban. A Malcolm and Marie történetéről egyelőre annyit tudunk, hogy John David Washington egy filmrendezőt fog játszani, aki egy sikeres premier után tér haza a barátnőjével. A bemutatót követő éjszaka azonban fordulópontot hoz a kapcsolatukban, régen eltemetett problémák kerülnek a felszínre, melyek megkérdőjelezik szerelmük erősségét. Érdekességképpen jegyezzük még meg, hogy az Eufória után Levinson itt is Rév Marcellel dolgozott, így a magyar operatőr egy újabb fontos nemzetközi projektben vehetett részt.

A film február 5-én jön a Netflixre.

MALCOLM & MARIE
Total
2
Shares
Previous Article
Wonder Woman

UPDATE: Karácsonykor mutatják be a Wonder Woman 1984-et a mozikban és az HBO Maxon

Next Article

Megjelenési dátumot kapott a Call of the Sea

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!