Főoldal Filmek A Trónok harca után Jason Momoa éhezett és teljesen eladósodott
Filmek

A Trónok harca után Jason Momoa éhezett és teljesen eladósodott

Az Aquaman sztárja teljes őszinteséggel beszélt, milyen problémákkal küzdött.

688
Jason Momoa

Bár sokan úgy gondolják, hogy Jason Momoa karrierjét az HBO Trónok harca című sorozata beindította, az igazság közel sem ez. A sorozat forgatása után a színész anyagi gondokkal küzdött, teljesen eladósodott, és még arra sem volt pénze, hogy élelmet vegyen magának és családjának. Éhezett az Aquaman sztárja.

Nagyon hosszú és rögös út vezetett a DC Moziverzumig. A Trónok harca után szerepet kapott még a 2011-es Conan, a barbár című feldolgozásban, de miután az HBO kitette szűrét a sorozatból, nagyon kemény nehézségekkel nézett szembe a hawaii származású világsztár. Az Entertainment Weekly készített interjút a színésszel, melyben visszatekintett karrierje legnehezebb időszakára, miután Khal Drogo szerepét elvette tőle a stúdió.

Úgy értem, hogy a Trónok harca szerepe után éheztünk. Nem kaptam munkát. Ez igazi kihívást jelentett, mikor gyerekeid vannak és teljesen eladósodsz.

Jason Momoa

Több példát is láttunk már rá, hogy olykor egy szerep átok is lehet. Emlékezzünk csak Mark Hamill karrierjére Luke Skywalker szerepe után, de szegény Daisy Ridley is hasonló cipőben jár a folytatástrilógia után. A Trónok harca szerepe után Momoáról sokan úgy gondolták, hogy nem tud angolul, pedig ő csak egy szerepet játszott a képernyőn, ezért nem kapott munkát hollywoodi alkotásokban sem.

Végül a 2017-ben bemutatott Az Igazság Ligája után a dolgok jóra fordultak, és napjaink egyik közkedvelt szereplője lett Momoa. A színészt több DC alkotásban is láttuk már, és az Aquaman franchise vezető személyisége lett. Legközelebb a Budapesten forgatott Dűne feldolgozásban látjuk majd.

Jason Momoa
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Jason Momoa
Filmek

Jason Momoa tudomásul vette, hogy “egyik filmem sem megy a díjátadóra”

Jason Momoa nem ácsingózik nagy díjakra, de egyszer összejöhetne már neki is...

Aquaman és az Elveszett Királyság
Filmkritikák

Aquaman és az Elveszett Királyság kritika

Látványban előrelépés, történetben gyengébb lett az Aquaman folytatása.