Főoldal Filmek Akár decemberre is eltolhatják a Wonder Woman 1984 bemutatóját
Filmek

Akár decemberre is eltolhatják a Wonder Woman 1984 bemutatóját

Eltolhatják a Wonder Woman 1984 bemutatóját.

472
Wonder Woman 1984

Ha a dolgok nem fordultak volna ismét rosszra, akkor semmi sem veszélyeztetné, hogy a Warner Bros. október elején végre bemutassa a Wonder Woman 1984-et. Az elmúlt hetek eseményei fényében nem túl valószínű, hogy megtartják a jövő hónapban a premiert. Már arról beszélnek külföldi orgánumok, hogy a stúdió novemberre vagy sokkal valószínűbb, hogy decemberre halasztja a bemutatót. Arról is beszélnek, hogy a Disney megerősítésére várnak, hogy lemondja a Fekete Özvegy november 6-ai bemutatóját, mert akkor a megüresedett időpontban akár a Csodanőt is bemutathatják.

A dolgok állása szerint a new yorki, los angeles-i és san francisco-i mozik nem fognak megnyitni októberre, ez pedig rányomhatja bélyegét a Wonder Woman 1984 bemutatójára is. A Deadline értesülése szerint a Warner Bros. már keresi a következő időpontot a filmnek. Bár a Tenet bizonyította, hogy az embereket rá lehet venni egy mozira, és akár még Nolan új alkotása is okolható a Wonder Woman 1984 csúsztatásért, hiszen a stúdió szeretné elkerülni, hogy a figyelem másik alkotásra fókuszáljon.

Patty Jenkins korábban már megerősítette, hogy az HBO Max nem játszik ebben az esetben, mindenképpen moziban szeretnék bemutatni Diana hercegnő és Barbara macskaharcát. A novemberi premierek tekintetében már zsúfolt (a Fekete Özvegy, a 007 Nincs idő meghalni), így sokkal biztosabbnak tűnik, hogy a Dűne helyére beugrik Wonder Woman. Denis Villeneuve rendező korábban egyébként is hangot adott aggodalmának, hogy a járvány miatt megcsúsztak a forgatással, és isteni csodára lenne szükségük, hogy elkészüljenek a filmmel december előtt. A Dűnét a december 18-án szeretnék bemutatni, az ünnepek alatt, ami tökéletes alkalom lehet a folytatásnak.

Ha nem tolják el a filmet, akkor a filmet hazánkban október 1-jén fogják bemutatni.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Joker: Kétszemélyes téboly
Előzetesek

Magyar szinkronnal is észvesztő lett a Joker: Kétszemélyes téboly előzetese

Úrrá lesz az őrület a Joker: Kétszemélyes téboly nagy előzetesében.

Megfojtott virágok
Filmek

Zack Snyder és Leonardo DiCaprio tárgyaltak Lex Luthor szerepéről, végül egy jó ötlettel álltak fel

Szerepet nem kapott, de Leonardo DiCaprio ötletét végül Zack Snyder filmre vitte.

Peacemaker - Békeharcos
Sorozatok

James Gunn megosztott egy képet a Peacemaker – Békeharcos 2. évad forgatásáról

James Gunn egyszerre dolgozik a Superman és a Peacemaker forgatásán.