Főoldal Filmek [DC FanDome] Két napos eseményre választották a DC FanDome eseményét, és a másodikra szeptemberben kerül sor
FilmekBREAKING

[DC FanDome] Két napos eseményre választották a DC FanDome eseményét, és a másodikra szeptemberben kerül sor

Hatalmas bulinak ígérkezik a DC FanDome.

476
DC FanDome

Mivel az idei évben elmaradtak a nagy képregénytalálkozók, vagyis néhányuk virtuális térbe költöztek át, hatalmas ováció előzi meg a DC és a Warner Bros. saját rendezésű DC FanDome eseményét. A San Diego-i Comic-Con szervezői nyár közepén már próbálkoztak egy hasonló rendezvénnyel, a várt siker azonban elmaradt. Az esemény nagy visszhangot váltott ki, sok negatív visszajelzést kapott, rosszul felvett műsorokról olvashattunk és még a YouTube is keresztbe tett, amikor műsorokat tiltott le.

A Warner most minden áron szeretné megmutatni a világnak, hogyan is kell egy emlékezetes showt csinálni a rajongóknak. Miután hatalmas érdeklődés előzi meg a szombat esti adást, a stúdió nem sokkal korábban úgy döntött, a minőség érdekében két részre bontja az eseményt, s csak a Hall of Heroes névre keresztelt paneleket fogják megtartani augusztus 22-én este, a maradékot szeptemberre halasztják. Mindezt a minőség érdekében teszik. Így szombat estéről vasárnap virradóra olyan alkotásokkal találkozhatunk, mint a The Batman, a The Suicide Squad, a Black Adam és természetesen a Wonder Woman 1984.

A legnagyobb filmek és videojátékok sorában nem történt változás, ezeket szombaton fogják megtartani, a fennmaradó eseményeket szeptember 12-ére halasztották. Ez azt jelenti, hogy a WatchVerse, a YouVerse, az InsiderVerse, a FunVerse és a DC Kids FanDome programokat csak jövő hónapban fogják megtartani. Mellettük a DC televíziós műsor szerelmeseinek egy hónapot kell várniuk a The Flash vagy mondjuk a Batwoman tájékoztatójára. Nagyon ésszerű és okos húzás a stúdió részéről, hiszen így nem kell kihagyni egyik eseményt sem a másik miatt, mindenki „befér” az előadásra.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Joker: Kétszemélyes téboly
Előzetesek

Magyar szinkronnal is észvesztő lett a Joker: Kétszemélyes téboly előzetese

Úrrá lesz az őrület a Joker: Kétszemélyes téboly nagy előzetesében.

Megfojtott virágok
Filmek

Zack Snyder és Leonardo DiCaprio tárgyaltak Lex Luthor szerepéről, végül egy jó ötlettel álltak fel

Szerepet nem kapott, de Leonardo DiCaprio ötletét végül Zack Snyder filmre vitte.

Peacemaker - Békeharcos
Sorozatok

James Gunn megosztott egy képet a Peacemaker – Békeharcos 2. évad forgatásáról

James Gunn egyszerre dolgozik a Superman és a Peacemaker forgatásán.