Főoldal Filmek Valójában Henry Cavill és a Warner közötti beszélgetésre nem került sor, bár a stúdió szeretné, ha Superman visszatérne
FilmekBREAKING

Valójában Henry Cavill és a Warner közötti beszélgetésre nem került sor, bár a stúdió szeretné, ha Superman visszatérne

Henry Cavill és Superman páros visszatérése még kérdőjeles.

470
Superman

Pár napja az internet felrobbant a hírtől, hogy Henry Cavill és a Warner Bros. tárgyal Superman visszatéréséről, azonban a rajongók legnagyobb bánatára nem Az acélember második része volt a beszélgetés főtémája, hanem egy vendégszerepről egy közelgő filmben. Úgy tűnik azonban, hogy még ez sem teljesen igaz, pontatlanok voltak a hírek, hiszen a legújabb beszámolók szerint a színész és a stúdió még addig sem jutott, hogy tárgyaljanak.

A The Hollywood Reporter hírlevelében úgy fogalmaz, hogy valójában Cavill jelenleg nem folytat tárgyalást semmilyen cameo szerepről, és Superman karakterét sem fogják egyik készülő DC-film vázlatába sem beleírni, és kizárhatjuk Matt Reeves rendezőtől a The Batman és a Black Adam alkotásokat is, sőt, Andy Muschietti-től a The Flash sem jöhet számításba perpillanat. Magyarul Superman visszatérésére egy jó darabig még várni kell – ha látjuk még az angol színész alakításában valaha.

Ugyanakkor hangsúlyozzák a cikkben, hogy jelenleg nem folynak megbeszélések a felek között, a Warner Bros. nem zárkózik el attól, hogy Superman mielőbb visszatérjen, de mielőtt konkrét ajánlattal keresnék meg a színészt, szeretnék előbb átgondolni, hogy milyen formában gondolják a karakter jövőjét. Ingoványos talajra tévedtünk, bármelyik pillanatban megváltozhat a bejelentett filmek forgatókönyvei, hiszen a Black Adam, a Shazam! 2. és a The Flash is csak előkészítő fázisban tart, szóval nagyon könnyen beleírhatják a karaktert, csak meg kell találni a tökéletes pillanatot.

Superman
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Joker: Kétszemélyes téboly
Előzetesek

Magyar szinkronnal is észvesztő lett a Joker: Kétszemélyes téboly előzetese

Úrrá lesz az őrület a Joker: Kétszemélyes téboly nagy előzetesében.

Megfojtott virágok
Filmek

Zack Snyder és Leonardo DiCaprio tárgyaltak Lex Luthor szerepéről, végül egy jó ötlettel álltak fel

Szerepet nem kapott, de Leonardo DiCaprio ötletét végül Zack Snyder filmre vitte.

Peacemaker - Békeharcos
Sorozatok

James Gunn megosztott egy képet a Peacemaker – Békeharcos 2. évad forgatásáról

James Gunn egyszerre dolgozik a Superman és a Peacemaker forgatásán.