Főoldal Sorozatok J.J. Abrams egy élőszereplős A sötét Igazság Ligája HBO Max sorozaton dolgozik
SorozatokBREAKING

J.J. Abrams egy élőszereplős A sötét Igazság Ligája HBO Max sorozaton dolgozik

Tavaly nyáron J.J. Abrams az évtized üzletét kötötte a WarnerMedia vállalattal, és ennek egyik hozadéka A sötét Igazság Ligája HBO Max tévésorozat lehet.

495
A sötét Igazság Ligája

Tavaly nyáron J.J. Abrams az évtized üzletét kötötte a WarnerMedia vállalattal, és ennek egyik hozadéka A sötét Igazság Ligája HBO Max tévésorozat lehet.

A sötét Igazság Ligája csapat neve nem először merül fel, többször is olvasni lehetett már róluk a szuperhősök korában, legutóbb pedig januárban hallottunk a projektről. Akkor olyan pletykák jelentek meg, hogy a hamarosan induló HBO Max streamingszolgáltató ad majd otthont nekik, mégpedig egy élőszereplős sorozatban mutatják be őket, most pedig újabb hírek láttak napvilágot. Nagyon úgy tűnik, hogy a rajongók álma valóra válik, és J.J. Abrams és a Bad Robot produkciós cége végre feldolgozza a DC karaktereit.

A pletykát eddig nem erősítették meg, és még abban sem lehetünk biztosak, hogy mely karakterek kapnak majd szerepet a sorozatban, de Zatanna szólófilmjéről éveken keresztül beszéltek, így nem lepődnénk meg, ha végül szerepet kapna. És rajta kívül még olyan gonosz teremtmények felbukkanására számítunk A sötét Igazság Ligájában, mint a Mocsárlény, John Constantine, a Halott Ember vagy Etrigan.

És ez még nem minden, amivel a Bad Robot beszáll a tartalomgyártásba, mert a DC Moziverzum mellett Stephen King egyik legismertebb művéhez, a Ragyogáshoz készít egy tíz részes spin-off sorozatot Olverlook címen. A sorozat eddig nem látott történetet fog elmesélni majd Amerika leghíresebb fiktív kísértet járta szállodájáról, ahol a legdurvább képzeleteink elevenednek meg.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Joker: Kétszemélyes téboly
Előzetesek

Magyar szinkronnal is észvesztő lett a Joker: Kétszemélyes téboly előzetese

Úrrá lesz az őrület a Joker: Kétszemélyes téboly nagy előzetesében.

Max
Filmek

Részletes tudnivalók a hamarosan induló Max streaming szolgáltatásról

Egy hónap múlva Magyarországon is elindul a Max - az HBO Max...

Megfojtott virágok
Filmek

Zack Snyder és Leonardo DiCaprio tárgyaltak Lex Luthor szerepéről, végül egy jó ötlettel álltak fel

Szerepet nem kapott, de Leonardo DiCaprio ötletét végül Zack Snyder filmre vitte.