Főoldal Filmek A Hatalomkő eredetileg teljesen más színű lett volna A galaxis őrzőiben
Filmek

A Hatalomkő eredetileg teljesen más színű lett volna A galaxis őrzőiben

Mindezt A galaxis őrzői rendezője, James Gunn árulta el, hogy a Hatalomkő akár más színű is lehetett volna a filmben.

512
A galaxis őrzői
Forrás: Marvel Studios

Mindezt A galaxis őrzői rendezője, James Gunn árulta el, hogy a Hatalomkő akár más színű is lehetett volna a filmben.

A Tesseractot az Amerika kapitány: az első bosszúállóban mutatta be a Marvel, majd az első Bosszúállók-filmben az Elmekövet Loki jogarában. A következő évben a Valóságkövet, a Thor: Sötét világban láttuk az Aethert, ami valójában nem is szilárd halmazállapotú elemi kristály, hanem folyékony, ahogy erről Thor is beszélt a Végjátékban. 2014-ben pedig a Hatalomkőre bukkantunk A galaxis őrzőiben.

Az nem kérdés, hogy a Hatalomkövet be akarták bemutatni a filmben, azonban a filmezés idején a dolgok kissé eltértek attól, mint amit végül láttunk. Tegnap James Gunn élő adásban arról beszélt a rajongóknak, hogy a Végtelen Kő eredetileg piros lett volna a filmben, és a kő színét csak később az utómunka alatt változtatták lilára. A döntést pedig azzal indokolta, hogy mivel az Aether piros volt a Sötét világban, könnyen összetéveszthető lenne a két kristály.

A rendező továbbá azt is elárulta, hogy mikor 2013-ban csatlakozott a Marvel Studioshoz, a stúdiónak még nem volt konkrét terve a Végtelen Kövekről, és az utómunka során találta ki Kevin Feige, hogy mikor és hol helyezzék el a köveket. A Thor: Sötét világot 2013 novemberében mutatták be, egy hónappal A galaxis őrzői forgatása után, vagyis Alan Taylor az újraforgatások alatt jelentős dolgokat változtatott a filmben – köztük a Végtelen Követ.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...