Főoldal Filmek A Warnernél azon vitáznak, hogy a mozikban, vagy online mutassák be a Wonder Woman 1984-et
Filmek

A Warnernél azon vitáznak, hogy a mozikban, vagy online mutassák be a Wonder Woman 1984-et

Mivel a mozik még nagy valószínűséggel zárva tartanak júniusban is, a tulajdonosok azon vitáznak, hogy elhalasszák vagy online elérhetővé tegyék a Wonder Woman 1984-et.

506
Wonder Woman 1984

Mivel a mozik még nagy valószínűséggel zárva tartanak júniusban is, a tulajdonosok azon vitáznak, hogy elhalasszák vagy online elérhetővé tegyék a Wonder Woman 1984-et.

Hollywood patthelyzetbe került, senki sem tudja megjósolni, hogy mi lesz három hónappal később, sikerül-e megfékezni a járványt, vagy a június elejére kitűzött Wonder Woman 1984 bemutatóját is törölni kell, mert egyfelől a mozik még zárva tartanak majd, és senki sem mer kimozdulni. A Warner Bros. fejesei most éppen azon vitáznak, hogy mi tévők legyenek, elnapolják a bemutatót más filmekhez hasonlóan, vagy a tavasszal induló HBO Max streamingszolgáltatón online mutassák be. Ám így súlyos dollármillióktól esnek el.

A hírek szerint a beszélgetések még korai szakaszban járnak, és a vitába még nem folyt bele sem Patty Jenkins, sem Charles Roven vezető producer. Helyettük a Warner Pictures csoport elnöke, Toby Emmerich vitatja a lehetőségeket néhány tanácsadóval, hogy mi tévő legyen a stúdió ebben a szorult helyzetben.

Fontos azonban megjegyezni, hogy a Wonder Woman 1984 színházi bemutatóját preferálják inkább, de a digitális és streaming is ott van, mint alternatív megoldás, és erre az egyik legjobb lehetőség lehet a hamarosan startoló HBO Max nevezetű új platform. Állítólag Jenkins és Roven ragaszkodnak a premierhez, és augusztust tanácsolják majd, de még korai lenne kőbe vésni az új dátumot.

A legfőbb gondot az jelenti, hogy a Wonder Woman 1984 csaknem kétszázmillió dollárból készült, és ez nyomós ok amiért ragaszkodnak a színházi előadáshoz, már csak azért is, mert az HBO Max egy friss szolgáltatás lesz, kezdetben kevés előfizetővel, ám éppen egy ilyen filmmel ösztönözhetnék a rajongókat, hogy előfizessenek rá. Kimatekozták, ha el szeretnék érni az egymilliárdot, akkor $30-40 áron való kölcsönzés esetében 16-21 millió letöltésre lenne szüksége a stúdiónak. Hamarosan kiderül, hogy mi tévők lesznek.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Joker: Kétszemélyes téboly
Előzetesek

Magyar szinkronnal is észvesztő lett a Joker: Kétszemélyes téboly előzetese

Úrrá lesz az őrület a Joker: Kétszemélyes téboly nagy előzetesében.

Megfojtott virágok
Filmek

Zack Snyder és Leonardo DiCaprio tárgyaltak Lex Luthor szerepéről, végül egy jó ötlettel álltak fel

Szerepet nem kapott, de Leonardo DiCaprio ötletét végül Zack Snyder filmre vitte.

Peacemaker - Békeharcos
Sorozatok

James Gunn megosztott egy képet a Peacemaker – Békeharcos 2. évad forgatásáról

James Gunn egyszerre dolgozik a Superman és a Peacemaker forgatásán.