Főoldal Sorozatok Bulival zárult a WandaVision Disney+ sorozat forgatása
Sorozatok

Bulival zárult a WandaVision Disney+ sorozat forgatása

Elizabeth Olsen nevével fémjelzett WandaVision-sorozat forgatása befejeződött, amiről egy képet is megosztottak a rajongókkal.

518
WandaVision

Elizabeth Olsen nevével fémjelzett WandaVision-sorozat forgatása befejeződött, amiről egy képet is megosztottak a rajongókkal.

A forgatással végeztek, és erről Instagramon egy képet is közzétettek, habár a rajongóknak egészen decemberig kell várniuk a sorozat bemutatójára, de még így is jobb helyzetben vannak, mert a Marvel Studios eredetileg csak 2021 tavaszán mutatta volna be WandaVision-sorozatot a Disney+ streamingszolgáltatón.

Mind közül talán Wanda és Vízió sorozatát találjuk a legérdekesebbnek, hiszen azt már láttuk a hivatalos képeken, hogy Skarlát boszorkány és Vízió a valóság befolyásolása alatt egy alternatív, egy sitcom sorozatba illő házaspár életét teremti meg, míg valami nagyon rosszra nem fordul. Érthető okok miatt Elizabeth Olsen sorozatát találják legérdekesebbnek a rajongók a készülő új Marvel-projektek között, aminek munkálataival éppen a napokban végeztek.

Kezdve Teyonah Parris karakterével, aki a filmben Monica Rambeau-t formálja meg, Randall Park karakterén keresztül A Hangya és a Darázsból egészen a S.W.O.R.D. titkos űrszervezethez, és ezen felül még rengeteg más szempont szól amellett, hogy a WandaVision legyen az egyik legjobb Marvel Moziverzum sorozat. Keveset tudunk a sorozatról, mindössze néhány képet, és információt osztottak meg Skarlát boszorkányról, illetve a Super Bowl alatt egy rövid ízelítőt is kaptunk a Disney+ bejelentett címeiből.

Pontos megjelenést nem árultak el, de a tervek szerint az év utolsó napjaiban fogják bemutatni a WandaVision-sorozatot a Disney+ platformon, amiben a tervek szerint még Doctor Strange is feltűnik, elvégre a Doctor Strange az őrület multiverzumában felvezetője lesz a sorozat.

WandaVision
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...