Főoldal BREAKING Pacific Rim: Maelstrom – John Boyega a fedélzeten
BREAKINGFilmek

Pacific Rim: Maelstrom – John Boyega a fedélzeten

A Star Wars jelenlegi sztárja, John Boyega lesz a Pacific Rim folytatásának egyik főszereplője.

711
Forrás: Just Jared

A Star Wars jelenlegi sztárja, John Boyega lesz a Pacific Rim folytatásának egyik főszereplője. Boyega Idris Elba karakterének, Stacker Pentecost-nak a fiát fogja alakítani. A filmet Guillermo del Toro helyett (aki produceri feladatokat lát el) ezúttal Steven S. DeKnight redezi.

Guillermo így nyilatkozott a bejelentésről:

 

Igazán büszkének és boldognak érzem magam, hogy üdvözölhetjük John-t ebben a fantasztikus homokozóban, ami a film világa. A karaktere megerősíti majd a Pacific Rim univerzumát, amely egyre multikulturálisabbá és rétegzettebbé válik. A ‘Világ megmenti a Világot’ volt az eredeti célunk, és nem tudok nála jobb embert elképzelni a feladatra.

 

A filmről egyelőre nem lehet sokat tudni, de már számos író megfordult a projekt körül. Boyega mindeközben az új Star Wars epizód mellett a “The Circle” nevű tech-thrillerben is részt vesz.

Forrás: Empire

Szerző
Orosz Ferenc

Filmes újságíró, hazai és külföldi kiadványoknál egyaránt. Általában kritikákat közlök, valamint filmfesztiválokról tudósítok. Emellett filmesként is tevékenykedem, többnyire írói/rendezői pozícióban.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...