Főoldal Filmek [FRISSÍTVE] A Warner berendelte a Joker folytatását, de Todd Phillips ennyivel nem érte be
FilmekBREAKING

[FRISSÍTVE] A Warner berendelte a Joker folytatását, de Todd Phillips ennyivel nem érte be

Bár a készítők nem számoltak a Joker-film folytatásával, az 1 milliárd dolláros bevétel végül meggyőzte őket a folytatásról, miközben Todd Phillips tarsolyában más is van.

550
Joker
Forrás: Warner Bros.

Bár a készítők nem számoltak a Joker-film folytatásával, az 1 milliárd dolláros bevétel végül meggyőzte őket a folytatásról, miközben Todd Phillips tarsolyában más is van.

Nem túlzás kijelenteni, hogy még a készítők sem vártak ekkora sikert a Joker-filmtől, arról meg nem is álmodtak, hogy az egyik legrangosabb nemzetközi filmfesztiválon elhozzák a fődíjat. Nos, Todd Phillips rendező és Joaquin Phoenix főszereplésével készült képregényfilm augusztusban megnyerte a Velencei Filmfesztivál fődíját, azóta pedig megállíthatatlan a mozik kasszái előtt.

Nemrég átlépte az egymilliárd dolláros bevételt, s ezzel minden idők legjövedelmezőbb R-besorolású képregényfilmje lett, amihez még Ryan Reynolds, azaz Deadpool is gratulált. A sikerek után szinte elkerülhetetlennek tűnt a folytatás, amiről most a mindig jól értesült The Hollywood Reporter azt írja, hogy a Warner Bros. zöld utat adott a projektnek, hogy még jobban megismerjük a bohócherceg felemelkedését a DC színeiben.

És ez még semmi. Mert hírek szerint Todd Phillipsnek a horrorfilmek után annyira bejött a zsánerváltás, hogy több eredettörténetet is készíteni akar a DC képregények gazembereiről. Beszámolók szerint a rendező a Joker-film nyitóhétvégéjén megkereste a Warner vezetőit, hogy szívesen forgatna filmet más gazemberekről is, és állítólag legalább egy másik eredettörténetre engedélyt kapott a stúdiótól. Fogalmunk sincs, hogy mi lehet a másik projekt, de Lex Luthor neve többször is felbukkant már, így akár róla is önálló filmet forgathatnak.

A Deadline alaposan rácáfolt a THR állítására, miszerint a Warner berendelte a Joker folytatását. A lap forrásai elmondták, hogy csak tervben van a folytatás, még nem döntöttek róla, és egyhamar nem fogják elkészíteni. Sőt, még a rendezővel sem tárgyaltak erről, ahogy arról sem, hogy más eredettörténetet forgasson.

Joker

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Joker: Kétszemélyes téboly
Előzetesek

Magyar szinkronnal is észvesztő lett a Joker: Kétszemélyes téboly előzetese

Úrrá lesz az őrület a Joker: Kétszemélyes téboly nagy előzetesében.

Megfojtott virágok
Filmek

Zack Snyder és Leonardo DiCaprio tárgyaltak Lex Luthor szerepéről, végül egy jó ötlettel álltak fel

Szerepet nem kapott, de Leonardo DiCaprio ötletét végül Zack Snyder filmre vitte.

Peacemaker - Békeharcos
Sorozatok

James Gunn megosztott egy képet a Peacemaker – Békeharcos 2. évad forgatásáról

James Gunn egyszerre dolgozik a Superman és a Peacemaker forgatásán.