Főoldal Filmek Dwayne Johnson szerint most már tényleg elkészül a Black Adam
Filmek

Dwayne Johnson szerint most már tényleg elkészül a Black Adam

Lassan már egy évtizede várunk a Black Adam szólófilmre, de Dwayne Johnson állítása szerint jövő nyáron kezdődik a forgatás.

574
Black Adam Dwayne Johnson

Lassan már egy évtizede várunk a Black Adam szólófilmre, de Dwayne Johnson állítása szerint jövő nyáron kezdődik a forgatás.

Lassan úgy tűnik, mintha évtizedekkel korábban bejelentették volna a Dwayne Johnson főszereplésében érkező Black Adam-filmet, pedig az első komolyabb híreket csak 2017-ben kaptunk, azóta azonban a megvalósításban még mindeddig nem történt előrelépés. Majd talán most, ugyanis némi mozgolódást látunk a projekt körül. A várt áttörést a tavasszal bemutatott Shazam! hozhatta meg, ami sokak számára nem várt siker volt a DC Moziverzumban – még a kritikusokat is meglepték vele – és a Warner Bros. kiadót is meggyőzhette az ellenlábas elkészítéséről.

[penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”list” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”date”]

Nemrég ugyanis a New Line Cinema elrendelte a Black Adam forgatását, amit a napokban A Szikla is megerősített közösségi oldalán. A bejegyzés szerint a szólófilmet 2020 nyarán kezdik forgatni, a bemutatóra pedig további egy évet kell várnunk, bár hivatalos dátumot ehhez sem kaptunk még.

A stábról még korai lenne bármit is mondani, hiszen eddig csak a Black Adamet megformáló A Szikla szerepe, Jaume Collet-Serra (Dzsungeltúra, A zátony) rendező és Adam Sztykiel (Rampage: Tombolás, Megdönthetetlen) forgatókönyv író neve biztos a projekt mellett, de várhatóan hamarosan újabb neveket jelentenek be.

Dwayne Johnson

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Joker: Kétszemélyes téboly
Előzetesek

Magyar szinkronnal is észvesztő lett a Joker: Kétszemélyes téboly előzetese

Úrrá lesz az őrület a Joker: Kétszemélyes téboly nagy előzetesében.

Megfojtott virágok
Filmek

Zack Snyder és Leonardo DiCaprio tárgyaltak Lex Luthor szerepéről, végül egy jó ötlettel álltak fel

Szerepet nem kapott, de Leonardo DiCaprio ötletét végül Zack Snyder filmre vitte.

Peacemaker - Békeharcos
Sorozatok

James Gunn megosztott egy képet a Peacemaker – Békeharcos 2. évad forgatásáról

James Gunn egyszerre dolgozik a Superman és a Peacemaker forgatásán.