Főoldal Filmek Christian Bale elárulta, hogy mit gondol Robert Pattinson Batmanjéről és a Joker-filmről
Filmek

Christian Bale elárulta, hogy mit gondol Robert Pattinson Batmanjéről és a Joker-filmről

A Joker-film bemutatója után természetesen Christian Balet is megtalálták az újságírók, hogy mit gondol róla, valamint Robert Pattinson Batmanjéről.

647
Christian Bale

A Joker-film bemutatója után természetesen Christian Balet is megtalálták az újságírók, hogy mit gondol róla, valamint Robert Pattinson Batmanjéről.

Christian Bale a Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon kapták el néhány szóra, ahol éppen Az aszfalt királyai új filmjét reklámozta a közönségnek. Az Entertainment Weekly bírta pár szóra a színészt, miközben éppen a vörös szőnyegen vonult a film bemutatójára, ahol természetesen szoba került Joaquin Phoenix főszereplésében készült díjnyertes Joker-film is.

Ő is itt van. Joaquin az egyik legjobb színész a környéken. Nyilvánvalóan azok után, hogy együtt dolgoztam Heath-szel, bátor dolog folytatni az előadást, de [Joaquin] mindig igazán izgalmas döntést hoz. Meghalok, hogy lássam a filmet, a legjobbakat kívánom neki. 

A villáminterjú alatt sok kérdésre nem maradt idő, de még mielőtt Bale távozott volna a bemutatóról, gyorsan feltették neki egy másik kérdést, hogy mit gondol Robert Pattinsonról, aki immáron a DC Moziverzum Sötét lovag címét tölti be, valamint hogy milyen tanácsokkal látta el az új Batmant.

Nem keresett fel, de úgy gondolom, hogy nagyszerű választás.

A napokban Pattinsontól azt is sikerült megtudnunk, hogy már a pletykák előtt kinézte magának a szerepet, és többször is felkereste Matt Reeves rendezőt, míg végül övé lett a szerep, ami történetesen éppen Christopher Nolan – a korábbi Sötét lovag-trilógia rendezője – új filmjének, a Tenet forgatás első napján kapott meg.

Robert Pattinson

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Milly Alcock
Filmek

Megvan, mikor láthatjuk Milly Alcock Supergirl-filmjét a mozikban

Kitűzték a Supergirl: Woman of Tomorrow bemutatóját.

Superman
BREAKINGFilmek

James Gunn megmutatta Superman teljes jelmezét

A kép alapján tökéletes Superman lesz David Corenswet.

Joker: Kétszemélyes téboly
Előzetesek

Magyar szinkronnal is észvesztő lett a Joker: Kétszemélyes téboly előzetese

Úrrá lesz az őrület a Joker: Kétszemélyes téboly nagy előzetesében.