Főoldal Filmek A Birds of Prey legújabb forgatási képei egy nem várt karakter visszatéréséről árulkodnak
Filmek

A Birds of Prey legújabb forgatási képei egy nem várt karakter visszatéréséről árulkodnak

Sokáig úgy tűnt, illetve a stúdió is azt kommunikálta, hogy a Suicide Squad – Öngyilkos osztag másik karaktere nem szerepel majd a filmben, ehhez képest mégis.

654
Harley Quinn

Sokáig úgy tűnt, illetve a stúdió is azt kommunikálta, hogy a Suicide Squad – Öngyilkos osztag másik karaktere nem szerepel majd a filmben, ehhez képest mégis.

A korábbi nyilatkozatok és jelek ellenére mégis úgy tűnik, hogy a Jared Leto által játszott Jokerről letett a Warner Bros. stúdió, s az Öngyilkos osztag után nem fogjuk többet látni filmvásznon a karaktert, azonban az igazság nem ez, hiszen a forgatási képek alapján Jokerrel a Birds of Preyben is találkozni fogunk, legalábbis a legújabb forgatási képeken Harley Quinn (Margot Robbie) mellett Jokert is kiszúrhatjuk. Sokáig úgy tűnt, hogy a Warner dobja a Leto-féle Jokert, és inkább a Joaquin Phoenix szereplésében érkező Joker eredettörténetre koncentrál, ám a rajongóknak eleget téve visszahozzák Harley Quinn nagy szerelmét.

[penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”list” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”rand”]

Azt nem tudni, hogy eredetileg is számoltak-e Jokerrel, vagy menet közben alakították úgy a történetet, hogy a hírhedt gothami bűnöző visszatérhessen, mint ahogy arról sem szól a fáma, hogy mekkora szerepet szánnak neki. A legérdekesebb az ügyben, hogy Jared Leto jelenleg az Egyesült Királyságban tartózkodik, ahol a Morbius főszerepét alakítja, így nehéz lenne elképzelni, hogy egyszerre két film forgatásán is részt vegyen. A kiszivárgott képen kissé elmosódott Joker arca, nehéz megmondani, hogy kit látunk pontosan a képen – feltételezhetően egy dublőrt -, de meglepődnénk, ha két Morbius jelenet felvétele között Jared Leto átugrott volna a Birds of Prey forgatására, csakhogy Jokert eljátssza, akinek valószínűleg elenyésző szerepet osztanak majd. A Warner korábban berendelt egy közös filmet Harley Quinn és Joker románcáról, amihez tavaly nyáron el is készült a forgatókönyv, de pletykák szerint elkaszálták a filmet.

A Birds of Prey bemutatójára 2020. február 7-én kerül sor.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Tron: Ares
Filmek

Jeff Bridges visszatér a Disney Tron: Ares című folytatásában

Visszatér a Tron-filmek korábbi sztárja, Jeff Bridges.

Joker: Kétszemélyes téboly
Előzetesek

Magyar szinkronnal is észvesztő lett a Joker: Kétszemélyes téboly előzetese

Úrrá lesz az őrület a Joker: Kétszemélyes téboly nagy előzetesében.

Megfojtott virágok
Filmek

Zack Snyder és Leonardo DiCaprio tárgyaltak Lex Luthor szerepéről, végül egy jó ötlettel álltak fel

Szerepet nem kapott, de Leonardo DiCaprio ötletét végül Zack Snyder filmre vitte.