Főoldal Filmek A Wonder Woman 1984 producere elárulta, miért tolták így el a premiert
Filmek

A Wonder Woman 1984 producere elárulta, miért tolták így el a premiert

A Wonder Woman 1984 bemutatója eredetileg novemberben lett volna, azonban a stúdió bő fél évvel eltolta azt, csak éppen az okát nem tudtuk.

640
Wonder Woman

A Wonder Woman 1984 bemutatója eredetileg novemberben lett volna, azonban a stúdió bő fél évvel eltolta azt, csak éppen az okát nem tudtuk.

Nem kis túlzás kijelenteni, hogy az első rész fogadtatása után perpillanat a Wonder Woman 1984 az egyik legjobban várt DC alkotás. 2017 óriási sikert ért el az első női szuperhősfilm mind a mozik kasszái előtt, mind a kritikus tömeg szemszögéből, így nem meglepő, hogy Patty Jenkins rendezővel az élén elkészítették a folytatást, amit most november 1-jétől vetítettek volna a mozikban, azonban a filmet fél évvel eltolták.

[penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”list” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”rand”]

Tavaly a stúdió eddig ismeretlen okokra hivatkozva a film bemutatóját 2020. június 5-ére tette át, csak éppen azt nem közölték, hogy mi indokolta a csúsztatást, hiszen a forgatással jó ütemben haladtak, semmi sem indokolta a döntést. Példátlan döntésnek tűnt a stúdió részéről, ám most Az Igazság Ligája és a Wonder Woman producere megválaszolta, mi állt a döntés hátterében.

[penci_blockquote style=”style-1″ align=”none” author=”Charles Roven”]Őrült rohanás előzte meg az előkészületet, mert Patty csinálta a TNT showt is, és nagyon siettettük az utómunka ütemezésével is, hogy tartani tudjuk a 2019. november 1-jére kitűzött bemutatót. Ezt azért csináltuk, mert a stúdió elmondása alapján erre szükség volt, majd ezután egy ponton odajöttek hozzánk, és azt mondták: „Tudjátok mit, igazatok van, srácok. Toljuk el hónapokkal [Wonder Woman] a bemutatót, hogy maradjon extra idő.[/penci_blockquote]

A Wonder Woman 1984 későbbi bemutatója jól mutatja a Warner Bros. stúdió új álláspontját, hogy a kreatív dolgokra támaszkodnak a jövőben szemben a profittal, ami az elmúlt években többször is meghatározta egy film létjogosultságát, bemutatóját. Az Aquaman óriási sikere után a vezetők is belátták, hogy engedni kell a rajongói követeléseknek, változtatni kell a sötét és komor világon, ha életben szeretnék tartani a DC filmes jövőjét.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Milly Alcock
Filmek

Megvan, mikor láthatjuk Milly Alcock Supergirl-filmjét a mozikban

Kitűzték a Supergirl: Woman of Tomorrow bemutatóját.

Superman
BREAKINGFilmek

James Gunn megmutatta Superman teljes jelmezét

A kép alapján tökéletes Superman lesz David Corenswet.

Joker: Kétszemélyes téboly
Előzetesek

Magyar szinkronnal is észvesztő lett a Joker: Kétszemélyes téboly előzetese

Úrrá lesz az őrület a Joker: Kétszemélyes téboly nagy előzetesében.