Bosszúállók: Végjáték

A Bosszúállók: Végjáték nemzetközi posztere a [SPOILER] árulkodik

Úgy tűnik, hogy a kínai Bosszúállók: Végjáték poszter sokkal beszédesebbre sikerült, mint amit mi kaptunk.

Úgy tűnik, hogy a kínai Bosszúállók: Végjáték poszter sokkal beszédesebbre sikerült, mint amit mi kaptunk.

A jelek szerint nem mindenki egyenlően részesül a Bosszúállók: Végjáték kampányából, ugyanis a második előzetessel együtt egy posztert is bemutatott a Marvel Studios, azonban míg mi egy visszafogottabb kiadást kaptunk belőle, addig Kínában meglehetősen beszédesebb lett a poszter. A poszteren feltűnt a Hulkbuster páncél, amivel legutóbb Bruce Banner harcolt a Végtelen háborúban. [penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”grid” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”rand”]

Eredetileg a páncélt a Bosszúállók: Ultron korában használta Tony Stark Hulk megállítására, miután Skarlát boszorkány megbabonázta a zöld melákot. Majd a Bosszúállók: Végtelen háborúban tért vissza a páncél, ami kis híján megsemmisült a vakandai csatában, így vélhetően egy korszerűsített kiadást látunk majd a Végjátékban, de hogy kit rejt majd a páncél, kérdéses. Jó ideje tudjuk, hogy a folytatásban Mark Ruffalo színész „Hulk professzor” szerepében tér vissza, így talán Stark a Kvantumvilágban használja majd ismét a Hulkbustert, esetleg egy másik hőst rejt majd a páncél.

A Disney tegnap frissítette a film hivatalos szinopszisát, amiből ugyan nem kerültünk ezúttal sem közelebb a cselekményhez:

Súlyos események sorozatát indította el Thanos, amelyeknek köszönhetően az univerzum fele elpusztult, a Bosszúállók sorai pedig darabjaikra hullottak. Mindez arra készteti az életben maradt Bosszúállókat, hogy egy utolsó nagy harcba induljanak a Marvel Studios nagy fináléjában, a 22. filmjükben, a Bosszúállók: Végjátékban.

És ezzel egy időben a Marvel Studios kiadott egy új tévészpotot Amerika kapitány narrációjában:

A Bosszúállók: Végjáték országos bemutatója április 25-én lesz.

Total
7
Shares
Previous Article
Wonder Woman

A Wonder Woman 1984 producere elárulta, miért tolták így el a premiert

Next Article
James Bond

Danny Boyle megtörte a csendet, hogy miért távozott a James Bond 25 éléről

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!