Főoldal Filmek Újabb forgatási képek Ewan McGregor Fekete Maszk karakteréről
Filmek

Újabb forgatási képek Ewan McGregor Fekete Maszk karakteréről

Múltkor már láttuk Ewan McGregort a Birds of Prey forgatásán, mint Fekete Maszk, most újabb képek szivárogtak ki a karakterről.

601
Fekete Maszk

Múltkor már láttuk Ewan McGregort a Birds of Prey forgatásán, mint Fekete Maszk, most újabb képek szivárogtak ki a karakterről.

Fekete Maszk mozis debütálásra készül a Birds of Prey alkotásban, akit a Star Wars franchiseból ismert Ewan McGregor kelt majd életre a DC képregényfeldolgozásában. Az elmúlt héten több forgatási kép is kiszivárgott a munkálatokról, de úgy tűnt, hogy Fekete Maszk nem viseli az ikonikus fekete színű koponya álarcát, amivel a DC szerelmesei találkozhattak a képregényekben. A rajongók azon kezdtek el találgatni, hogy talán majd az utómunkák során, vizuális-effektek segítségével kapja meg végső küllemét a karakter.

[penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”grid” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”rand”]

A most kapott képeken továbbra is fekete maszk nélkül látható McGregor, azonban arcán vérnyomokat láthatunk:

A Birds of Prey egyik központi karaktere Harley Quinn lesz, akivel először a Suicide Squad – Öngyilkos osztagban találkoztunk Margot Robbie színésznő alakításában. Harley Quinn mellett szerepet kap még a DC-től Vadásznő (Elizabeth Winstead) és Fekete Kanári (Jurnee Smollett-Bell) is, valamint a már említett Ewan McGregor, aki a film gonosztevőjét kelti életre. A film cselekményéről nem sokat tudunk, pusztán azt, hogy egy csajokból álló csapat próbálja megvédeni Cassandra Cain-t, miután a lány ellopott egy gyémántot Gotham City hírhedt bűnözőjétől, Fekete Maszktól. Cassandra Cain a DC univerzumában David Cain és Lady Shiva lánya volt, akiből később a világ legnagyobb aszaszinja vált, még mielőtt találkozott Bruce Wayne-nel és felvette volna a Denevérjelmezt, s Batgirl vált volna belőle.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Joker: Kétszemélyes téboly
Előzetesek

Magyar szinkronnal is észvesztő lett a Joker: Kétszemélyes téboly előzetese

Úrrá lesz az őrület a Joker: Kétszemélyes téboly nagy előzetesében.

Megfojtott virágok
Filmek

Zack Snyder és Leonardo DiCaprio tárgyaltak Lex Luthor szerepéről, végül egy jó ötlettel álltak fel

Szerepet nem kapott, de Leonardo DiCaprio ötletét végül Zack Snyder filmre vitte.

Peacemaker - Békeharcos
Sorozatok

James Gunn megosztott egy képet a Peacemaker – Békeharcos 2. évad forgatásáról

James Gunn egyszerre dolgozik a Superman és a Peacemaker forgatásán.