Főoldal Filmek Harley Quinn szerepelni fog James Gunn rendező The Suicide Squad rebootjában
Filmek

Harley Quinn szerepelni fog James Gunn rendező The Suicide Squad rebootjában

A korábbi hírek ellenére Harley Quinn mégis szerepelhet a The Suicide Squad rebootban, amin jelenleg is dolgozik James Gunn.

627
Harley Quinn

A korábbi hírek ellenére Harley Quinn mégis szerepelhet a The Suicide Squad rebootban, amin jelenleg is dolgozik James Gunn.

A mindig hiteles Forbes arról számolt be, hogy az elmúlt hetekben közzétett DC Moziverzumról megjelent hírek nem feltétlenül voltak pontosak, különösen igaz ez James Gunn rendezőre bízott Suicid Squad – Öngyilkos osztag franchisera. Az már biztos, hogy Jared Leto Joker karakterével nem találkozunk többet a filmvásznon, ugyanis a stúdió elkaszálta a Joker és Harley Quinn közös produkcióját, ám nagyon szomorúak lettünk volna, hogy Harley Quinn nem térne volna vissza a The Suicide Squad rebootban.

[penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”grid” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”rand”]

A korábbi hírek azt pedzegették, hogy Margot Robbie által megformált Harley Quinn várhatóan nem fog szerepet kapni James Gunn történetében, mert a Marveltől érkezett rendező teljesen új csapattal képzeli el a folytatást. Szerencsére azonban a Forbes forrásai megtudták időközben, hogy Harley Quinn vissza fog térni a rebootban, ami arra utal, hogy a karakterrel mindvégig számoltak a DC-nél, legfőképpen James Gunn direktor. A lap forrásai azt is megtudták, hogy a vártnál sokkal előbb kezdik a forgatást.

A produkcióhoz közeli forrástól megtudtuk, hogy valójában a Harley Quinnról és a The Suicide Squad-filmről megjelent információk nem naprakészek – Harley valóban feltűnik a James Gunn-féle Öngyilkos osztagban, aminek munkálatai várhatón még év vége előtt elkezdődnek.

A forrás pontos információval nem tudott szolgálni, hogy a forgatást mikor kezdik, de alighanem valamikor az év második felében, nyár végén, vagy ősszel kezdik. Margot Robbie jelenleg az önálló filmjén, a Birds of Preyen dolgozik, amivel legkorábban májusra elkészülnek, így a nyári szünet után felfrissülve vetheti magát bele James Gunn-nal a közös munkába.

A Warner Bros. a The Suicide Squad bemutatója 2021. augusztus 6-ára időzítette.

Harley Quinn

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Joker: Kétszemélyes téboly
Előzetesek

Magyar szinkronnal is észvesztő lett a Joker: Kétszemélyes téboly előzetese

Úrrá lesz az őrület a Joker: Kétszemélyes téboly nagy előzetesében.

Megfojtott virágok
Filmek

Zack Snyder és Leonardo DiCaprio tárgyaltak Lex Luthor szerepéről, végül egy jó ötlettel álltak fel

Szerepet nem kapott, de Leonardo DiCaprio ötletét végül Zack Snyder filmre vitte.

Peacemaker - Békeharcos
Sorozatok

James Gunn megosztott egy képet a Peacemaker – Békeharcos 2. évad forgatásáról

James Gunn egyszerre dolgozik a Superman és a Peacemaker forgatásán.