Főoldal Filmek James Gunn rendezővel az élén érkezik a The Suicide Squad
Filmek

James Gunn rendezővel az élén érkezik a The Suicide Squad

Többen is megerősítették, hogy James Gunn rendezővel készül a The Suicide Squad, ami lényegében egy remake lesz, valószínűleg új szereplőkkel.

671
James Gunn

Többen is megerősítették, hogy James Gunn rendezővel készül a The Suicide Squad, ami lényegében egy remake lesz, valószínűleg új szereplőkkel.

Az elmúlt napokban több Warner Bros. hírről is beszámoltunk, köztük talán a legfontosabbról, hogy Matt Reeves-féle The Batman bemutatódátumot kapott, és az is kiderült, hogy Ben Affleck már nem fog visszatérni a Sötét lovag szerepében, egy fiatalabb színészt keresnek a DC képregények legismertebb karakteréhez, mert a rendező egy fiatalabb Batmant képzel el történetében.

[penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”list” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”rand”]

A The Hollywood Reporter megerősített egy másik pletykát, miszerint James Gunn rendezi a Suicide Squad – Öngyilkos osztag következő részét. Miután nyáron a Marvel Studios kirúgta A galaxis őrzői franchise rendezőjét, a Warner Bros. tárt karokkal várta a rendezőt, ahol Gunn gondozására bízták a Suicide Squad második, vagy ha jobban tetszik, akkor az új feldolgozás forgatókönyvét, ami a hírek szerint nem is az első rész folytatása lesz, hanem egy remake új szereplőkkel.

Nem túl meglepő, hogy a forgatókönyv után a rendezés jogát is Gunn kapta, aki az elmúlt években a Marvel Moziverzum legszerethetőbb, legszórakoztatóbb franchiseát alkotta meg az Őrzőkkel. A direktor nyár óta dolgozik a forgatókönyvön, ami majdnem teljesen új szereplőkkel tér vissza, eltekintve David Ayer rendező két legemlékezetesebb karakterétől, Harley Quinntől (Margot Robbie) és Deadshottól (Will Smith). Pletykák szerint a projektet csak The Suicide Squad címre keresztelt, amelynek hangulata nagyon hasonló lesz már megszokott A galaxis őrzőkével. Egyelőre nem tudni, hogy mikor kezdődik a forgatás, s mikor fogják bemutatni a filmet, de várhatóan még idén elkezdik a forgatást, s 2020 nyarán jöhet a bemutató.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

1 Hozzászólás

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Superman
BREAKINGFilmek

James Gunn megmutatta Superman teljes jelmezét

A kép alapján tökéletes Superman lesz David Corenswet.

Peacemaker - Békeharcos
Sorozatok

James Gunn megosztott egy képet a Peacemaker – Békeharcos 2. évad forgatásáról

James Gunn egyszerre dolgozik a Superman és a Peacemaker forgatásán.