Főoldal Filmek Patty Jenkinsnek már terve van a Wonder Woman harmadik részre
Filmek

Patty Jenkinsnek már terve van a Wonder Woman harmadik részre

A Wonder Woman 1984 majd csak jövő júniusban jön ki, de Patty Jenkinsnek már most terve van a harmadik részre.

629
Wonder Woman Patty Jenkins

A Wonder Woman 1984 majd csak jövő júniusban jön ki, de Patty Jenkinsnek már most terve van a harmadik részre.

Wonder Womannel először a Batman Superman ellen: Az igazság hajnala című filmben találkoztunk, amit később egy önálló rész követett, de eredettörténetről lévén szó, a film az I. világháború idején játszódott. A második már közelebb fog állni napjainkhoz, azonban még ott is csak 1984-et írunk, amire a Wonder Woman 1984 filmcím is utal, így nagyon reméljük, hogy a harmadik részben végre napjainkat írjuk majd, s az Amazonok hercegnője belép a való világba. Legalábbis erre számítottunk a második részben is, de sok rajongó bánatára ismét a múlt eseményeit dolgozza fel a folytatás – hacsak nem kötik össze valahogy a jelennel.

[penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”list” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”rand”]

Reméljük, hogy a rendezőnő is hasonlóan gondolkozik, mint a fanok, s amennyiben elkészül a harmadik rész, akkor az már nem a múlt eseményeit fogja feldolgozni, hanem elhozza napjaikba a Csodanőt. Mint azt megtudtuk egy interjúból, Patty Jenkinsnek már konkrét tervei vannak a harmadik részről:

Egészen letisztult tervem van a Wonder Woman 3-ra. Akár én rendezem, akár nem, tudom, hogyan kellene végződnie Wonder Woman történetének az én elképzelésemben. Nagy szenvedélyem.

Úgy hangzik ez Jenkinstől, mintha a rendezőnő már a kezdetektől fogva trilógiában szerette volna elmesélni Wonder Woman történetét, ami akár azt is jelentheti, hogy a befejező rész közvetlenül a Batman Superman ellen előtt játszódik. A második rész bemutatója előtt nehéz megmondani, hogy milyen irányban folytatódik a történet, s mit várhatunk a harmadik résztől, ami nagyban függ majd a második résztől, de jól mutatja a Warner és a DC páros tervét, felhagyni a DC Moziverzummal, és helyette az önálló részekbe fektetnek nagyobb energiát, mint ahogy jól mutatja az Aquaman elsöprő sikere.

Wonder Woman

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Joker: Kétszemélyes téboly
Előzetesek

Magyar szinkronnal is észvesztő lett a Joker: Kétszemélyes téboly előzetese

Úrrá lesz az őrület a Joker: Kétszemélyes téboly nagy előzetesében.

Megfojtott virágok
Filmek

Zack Snyder és Leonardo DiCaprio tárgyaltak Lex Luthor szerepéről, végül egy jó ötlettel álltak fel

Szerepet nem kapott, de Leonardo DiCaprio ötletét végül Zack Snyder filmre vitte.

Peacemaker - Békeharcos
Sorozatok

James Gunn megosztott egy képet a Peacemaker – Békeharcos 2. évad forgatásáról

James Gunn egyszerre dolgozik a Superman és a Peacemaker forgatásán.