Főoldal Filmek Az új Audi reklámban spoilereztek egyet a Bosszúállók: Végjátékból?
Filmek

Az új Audi reklámban spoilereztek egyet a Bosszúállók: Végjátékból?

Az Audi épp új sportautóját reklámozta Robert Downey Jr. színésszel, amikor olyat mondtak, amit nem lett volna szabad a Bosszúállók: Végjátékról.

604
Vasember

Az Audi épp új sportautóját reklámozta Robert Downey Jr. színésszel, amikor olyat mondtak, amit nem lett volna szabad a Bosszúállók: Végjátékról.

A Marvel Studios és az Audi közösen mutatták be a német autógyártó legújabb sportautóját, az Audi e-tron GT-ét, ami a várva várt folytatásban is szerepelni fog jövő tavasszal, bár az nem teljesen világos, hogy miként is fog szerepet játszani a Bosszúállók: Végjáték című negyedik részben.

A Bosszúállók: Végjáték első előzetesét már bemutatták két hete, sajnos azonban a dolgok nagyon rosszul állnak, főleg Tony Starknak, aki a Végtelen háborúban a Titánon rekedt, most pedig elindult haza a Földre. Stark biztos, hogy az Őrzők Benatar hajójával menekült el a Titánról, és valószínűleg vele van Nebula is, sajnos azonban élelme negyedik napja elfogyott, és az oxigénje is múlóban van, kétségbeesetten egy videofelvételt készít Miss Pottsnak, ha esetleg nem élné túl az űrt. Sok rajongóban felmerült a kérdés, hogy vajon Vasember túléli-e az űrt, vagy Russo fivérek rögtön a film elején megválnának a Marvel Moziverzum egyik leghíresebb karakterétől?

Nos, talán Robert Downey Jr. színész és az Audi vezető tervezője, Marc Lichte között lezajlott beszélgetés más megközelítésbe helyezi a karakter jövőjét, ugyanis a promócióra készült felvételen hallhatunk egy olyan mondatot, ami a Végjáték sztorijára utalhat. A videó végén Downey Jr. azt mondta, hogy egyszer szeretné vezetni ezt a sportautót, mire Lichte annyit válaszol rá, hogy vezetted. A színész visszaemlékszik, s kicsúszik a száján egy érdekes mondat:

Tony Starkként a Bosszúállók: Végjátékban, ami 2019 tavaszán fog kijönni.

Nyilvánvaló, hogy Stark nem hal meg a Benatar fedélzetén, és valahogy még a Bosszúállók: Végjáték elején hazatér a Földre – a napokban egy rajongói teóriát is olvashattatok arról, hogyan sikerülhet Starknak megmenekülnie. Ugyanakkor az Audi reklámfilmjében elhangzott spoiler még nem bizonyíték arra, hogy Stark a folytatásban fogja vezetni a luxusautót, lehet csak egy visszaemlékezésben látjuk majd a verdát, azonban elég nehéz lenne elhinni, hogy Russo testvérek megölnék Vasembert rögtön a film elején. Ha drámát szeretnének, akkor mindenképpen követendő példa lenne, de reméljük, hogy Vasember hazatalál, ha nem is a NASA segítségével, hanem az életben maradt hősökével.

A Bosszúállók: Végjáték országos bemutatója 2019. április 25-én lesz.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...