Főoldal Filmek Sigourney Weaver már az Avatar 4-5. részeken dolgozik
Filmek

Sigourney Weaver már az Avatar 4-5. részeken dolgozik

James Cameron rendező egyszerre több Avatar-folytatáson is dolgozik, de Sigourney Weavertől megtudtuk, hogy már gőzerővel a 4. és 5. részen dolgozik.

620

James Cameron rendező egyszerre több Avatar-folytatáson is dolgozik, de Sigourney Weavertől megtudtuk, hogy már gőzerővel a 4. és 5. részen dolgozik.

Alighanem Sigourney Weaver a sci-fi világ egyik legismertebb szereplője, aki az Alien franchise Ripley hadnagy szerepével robbant be a köztudatba, amiért még Oscar-díjra is jelölték a színésznőt. Ugyanakkor Weaver más nagysikerű alkotásban is szerepelt, James Cameron rendező Avatar történetében, ami Box Office adatok alapján Hollywood egyik legsikeresebb alkotása.

2009-ben bemutatott Avatar nyeresége csillagászati mércével mérve is óriási volt, ennek ellenére Cameron és a 20th Century Fox közel egy évtizedet várt a folytatások bejelentésével, de 2017 nyarán végre bejelentették, hogy 2020-ban érkezik az Avatar második része, amit jelenleg is párhuzamosan forgatnak a harmadik résszel.

A The Hollywood Reporter készített interjút a színésznővel, ahol Weaver elárulta, hogy az Avatar 2. és 3. részek munkáival már végzett, és jelenleg már a negyedik és ötödik részeken dolgozik, és nagyon szépen haladnak a munkával. Egyuttal az újságíró feltette a kérdést, hogy mit gondol Neill Blomkamp rendező Alien elgondolásáról, amit elkaszált a stúdió, nem adott zöld lámpát a projektnek.

Majdnem elkezdtünk munkát, amikor már James Cameronnal dolgoztam. A Fox miatt letettünk erről, de egyébként is, Neill rengeteg munkát kapott, és valószínűleg várnunk kellett volna. Elfoglalt vagyok az Avatar 4. és 5. rész forgatásával. Imádok Neill-lel dolgozni, és szerintem nagyszerű munkát végzett volna, de ezt gondolja James Cameron is, szóval sosem tudhatod. Jelenleg Neill három projekten is dolgozik.

Weaver az Avatar-folytatásokban nem Dr. Grace Augustine karaktert fogja ismét eljátszani, hiszen őt megölték az első részben, helyette egy új karakter bőrebe bújik. Weaver mellett visszatér az első részből Sam Worthington, Zoe Saldana, CCH Pounder, Cliff Curtis, Kate Winslet, Stephen Lang – akiről úgy tudtuk, hogy meghalt az első részben -, Giovanni Ribisi és David Thewlis, de azt is megmutatták nekünk az első hivatalos fényképen, hogy a második részben sok gyerekszínésszel találkozunk.

Az Avatar 2. bemutatója 2020. december 18-án lesz az Egyesült Államokban.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...