Főoldal Filmek Elkészült a Joker és Harley Quinn közös film forgatókönyve
Filmek

Elkészült a Joker és Harley Quinn közös film forgatókönyve

A Todd Philips rendező Joker-filmje csak egy a DC univerzumon belül, hiszen Jared Leto karaktere több filmben is visszatér.

1.2k
Forrás: Warner Bros.

A Todd Philips rendező Joker-filmje csak egy a DC univerzumon belül, hiszen Jared Leto karaktere több filmben is visszatér.

Joker legkorábban Todd Phillips eredettörténetében tér vissza, amit már hetek óta filmeznek New Yorkban. A napokban több forgatási kép és videó is kiszivárgott a metrómegállóban történt pánikról, de hivatalos videót is kaptunk Joaquin Phoenix átalakulásáról. De nem ez az egyetlen Joker-film, ami tervezés alatt áll a Warner Bros. stúdió falai mögött, hiszen Jared Leto önálló Joker-filmje mellett egy másik film, a Joker és Harley Quinn közös filmje is tervezés alatt áll, aminek forgatókönyvével most készültek el.

Glenn Ficarra és John Requa filmkészítők megerősítették, hogy befejezték a munkát a szkripttel, aminek középpontjában a DC univerzum két legismertebb gazembere áll, Joker és Harley Quinn (Margot Robbie). A rendezőpáros azt is megerősítette, hogy a történet írásában nagy hatással volt rájuk a Tapló télapó vígjáték és a Rólunk szól című sorozat. Ficarra a Metro lapnak a következőt árulta el a történetről:

Az egész dolog azzal kezdődik, hogy Harley elrabolja Dr. Phil-t, akit remélhetőleg maga Dr. Phil játszik majd. Mindezt azért, mert kapcsolatuk Jokerrel nem jól alakul… Néhány évvel ezelőtt, mikor a Tapló télapó forgatókönyvét írtuk, na már most, annak az érzékenysége fog keveredni a Rólunk szól című sorozatéval. Egy filmbe gyűjtöttük a sajátosságokat. A forgatókönyvet átadtuk, és mindenki imádja. De nem tudom, hogy mikor kezdjük a forgatást.

A duó munkája ezzel még nem ért véget a Warnernél, hiszen őket bízzák meg a film elkészítésével is. Ficarra és Requa korábban többször is dolgozott együtt Margot Robbie színésznővel, 2015-ben a Focus: A látszat csal és 2016-ban az Afganisztáni víg napjaim produktumokon.

Harley Quinn legközelebb a Birds of Prey női öngyilkos osztag élén tér vissza, aminek forgatását 2019 januárra időzítették, utána a Suicide Squad második rész következik, így csak annak munkái után következhet a Harley Quinn és Joker film forgatása, ami legkorábban is 2020 elején kezdődhet.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Tron: Ares
Filmek

Jeff Bridges visszatér a Disney Tron: Ares című folytatásában

Visszatér a Tron-filmek korábbi sztárja, Jeff Bridges.

Joker: Kétszemélyes téboly
Előzetesek

Magyar szinkronnal is észvesztő lett a Joker: Kétszemélyes téboly előzetese

Úrrá lesz az őrület a Joker: Kétszemélyes téboly nagy előzetesében.

Megfojtott virágok
Filmek

Zack Snyder és Leonardo DiCaprio tárgyaltak Lex Luthor szerepéről, végül egy jó ötlettel álltak fel

Szerepet nem kapott, de Leonardo DiCaprio ötletét végül Zack Snyder filmre vitte.