Főoldal Filmek [SWCO] Az első találkozáskor Luke még nem ismerte Reyt
Filmek

[SWCO] Az első találkozáskor Luke még nem ismerte Reyt

A Star Wars 8 egyik főszereplőjét kérdezték Rey és Luke kapcsolatáról, és arról a különös találkozásról, amivel véget ért a hetedik rész.

760

A Star Wars 8 egyik főszereplőjét kérdezték Rey és Luke kapcsolatáról, és arról a különös találkozásról, amivel véget ért a hetedik rész.

Pörögnek az események Orlandóban, tudniillik itt rendezik meg az idei Star Wars Celebrationt, ahol a rajongóknak lehetőségük van találkozni a franchise szereplőivel is. Erik Davis a Fandango egyik munkatársa beszélgetett az új trilógia női főszereplőjével, Daisy Ridleyvel, aki a filmben a roncsvadász lányt [Rey] játssza, hogy miféle kapcsolat van Rey és Luke között. És Daisy egy valamit megerősített. Elmondta, hogy Lukenak fogalma sem volt a hetedik rész végén, hogy Rey kicsoda. (Már érthető, hogy Luke miért ezt fogja mondani először a filmben.)

Rey nem tanár. Yoda és Obi-Wan nagyban meghatározták Luke életét. Nyilvánvaló, hogy Luke nem ismerte addig, míg fel nem bukkant azzal a vacak fénykarddal. Hosszú ideig csak nézett, és már ez önmagában nagyon különleges. Aztán ahogy a dolgok elindulnak szerintem lesz egy elvárás… Lukeon mindig volt egy elvárás, hogy mire képes, és mit kell tennie. Tehát ebben az értelemben hasonlítanak egymásra, de természetesen ez erőteljesen megváltozik majd, mert Rey várni fog valamit Luketól. Erre még várni kell, hogy miként reagál erre Luke.

Korábban Rian Johnson is elárulta, hogy a Star Wars: Az utolsó Jedikből választ kapunk arra a kérdésre is, hogy kik Rey szülei, de ennél többet nem volt hajlandó elárulni. December 14-én minden kiderül, csak bírjuk kivárni azt a nyolc hónapot.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

CinemaCon Disney
Filmek

CinemaCon: A Walt Disney Studios bemutatója

Volt minden a Disney bemutatóján: majmok, szuperhősök, rajzfilmek, igaz történetek, borzongás.