Főoldal Filmek Nebula jelentős szereppel tér vissza a Bosszúállók: Végtelen háborúban
Filmek

Nebula jelentős szereppel tér vissza a Bosszúállók: Végtelen háborúban

Karen Gillan színésznő megerősítette, hogy aláírták a szerződést, Nebula visszatér a Bosszúállók 3.-ban.

833

Karen Gillan színésznő megerősítette, hogy aláírták a szerződést, Nebula visszatér a Bosszúállók 3.-ban.

A galaxis őrzői színésznője nem csak arról beszélt, hogy milyen feladatokkal találja majd szembe magát karaktere a Végtelen háborúban, hanem arról is, hogy miként fogják korábbi tettei befolyásolni az apa-lánya kapcsolatot– tudniillik, hogy Nebula apja nem más, mint Thanos, a Marvel Univerzum legfélelmetesebb gazfickója.

Karen Gillan pillanatokkal korábban erősítette meg, hogy Nebula visszatér majd a Bosszúállók: Végtelen háború gigaprodukcióban, habár előtte még látjuk őt az idén érkező A galaxis őrzői vol. 2.-ben. Az első részben tanúi lehettünk annak, miként árulja el apját, s áll maga is Őrzőnek, ellenben vajon a folytatásban is hű marad Űrlordhoz és a csapathoz?

A The Hollywood Reporter készített interjút a film női sztárjával, amelyben arról faggatták a skót színésznőt, hogy az Őrzők második része miben fog különbözni az elsőtől.

Annyira izgatott vagyok, hogy emberek újra láthatják a karaktert. Úgy érzem, mintha az első rész legjobb elemeit egyszerűen csak felerősítették volna másodikra. Ez még jobb lesz! Sokkal viccesebb, jobb zenékkel… nagyszerű lesz! Az első rész pusztán csak bemutatta nekünk a szereplőket, most viszont sokkal jobban beleáshatjuk magunkat a problémákban és hasonló dolgokba. Úgy gondolom, hogy a második rész fő témája a család lesz, és a karakteremet, Nebula-t egy csomó más dolog mozgatja majd. Egy teljesen új oldalát ismerhetjük meg neki. Valójában sokkal emberibb lesz, így megérthetjük azt is, hogy mennyire szörnyű és nehéz apai kérdések bántják őt.

A Végtelen háborúban betöltött szerepéről is kérdezték, de annál többet, hogy jelentősebb szerepe lesz Nebula-nak a filmben, nem árult el Karen Gillan.

Pimasz kis megjelenése lesz a Végtelen háborúban. Túl sok mindent nem mondhatok, jóllehet nagyon boldog vagyok, hogy mennyire nagy dolgokat visz véghez.

Azonnal beindultak a találgatások, hogy vajon otthagyja az Őrzőket, és összeáll Thanos-szal, vagy esetleg ő fogja majd használni a Végtelen kesztyűt? Mit gondoltok, melyik a legvalószínűbb? Esetleg teljesen más vár a szereplőre?

dc-es-marvel-univerzum

Szerző
Czanik Gergely

A DC és Marvel Multiverzum egyik adminja vagyok. Továbbá a YouTube csatornánkra igyekszem jobbnál-jobb videókat gyártani.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Bosszúállók: Végtelen háború
Filmek

Hogyan döntötte el a Marvel Studios, hogy melyik hős élje túl Thanos csettintését?

Végül az eredeti Bosszúállókat életben hagyta a Marvel, de miért éppen őket?

Bosszúállók: Végtelen háború
Filmek

A Bosszúállók: Végtelen háború elejéről kivágtak egy 45 perces jelenetet, amiben Thanos megszerezte a Hatalomkövet

Thanos harácsolásáról szólt volna, ahogy leigázza Xandart és megszerzi a Hatalomkövet.