A Dumbo-film miatt elhalasztották a Bad Boys 3-at?

Sajnos továbbra sem mutatja jelét, hogy a Bad Boys 3 a bejelentéstől számítva előrébb lenne, és kezdődne a forgatás.

Sajnos továbbra sem mutatja jelét, hogy a Bad Boys 3 a bejelentéstől számítva előrébb lenne, és kezdődne a forgatás.

Múlt héten jelentek meg az első hírek, a Disney Will Smith-t szemelte ki a Dumbo remake élére, őt szeretnék címszereplőnek. Azóta már több hírt is lehetett olvasni a filmről, köztük arról is, miszerint Tom Hanks is helyet kapott, de ez alkalommal neki most a film rosszfiúja jutott. Az egészben csak az a legdühítőbb, hogy talán éppen emiatt fog késni a régóta várt Bad Boys 2. – Már megint a rosszfiúk folytatása. Most komolyan, éppen egy Dumbo elefánt miatt kell elhalasztani a várva várt Bad Boys részt?

Egy biztos, ha Will Smith elvállalja a szerepet a Dumbo-ban, akkor csak évek múlva kerül mozikba a Bad Boys harmadik része. Sajnos az is benne van a pakliban, hogy örökre elbúcsúzhatunk a Bad Boys 3-tól, de ne legyünk ennyire pesszimisták, bíznunk kell benne! Teljességgel elfogadhatatlan lenne, ha a stúdió törölné Michael Bay 2003-as Bad Boys 2 projekt következő részét, amire már 15 éve várnak a rajongók. Mi történhetett, mi zajlik vajon a stúdió falai mögött?

A Sony Pictures korábban már megjelölte, hogy melyik napon szeretné bemutatni a Bad Boys 3-at – ez a nap 2018. január 12-re esett volna. Ha Will Smith tényleg elvállalja a Dumbo szerepet, akkor sajnos a forgatások ütköznének, és a hírek szerint Dumbo-é lenne a magasabb prioritás. Természetesen a Sony bízik a Bad Boys sikerében, így 2019-re datálták a negyedik részt. Elképzelhető, ilyen módon a borul a papírforma, és csak a 2019-es időpontban láthatjuk a Bad Boys 3-at, a negyedik rész így viszont 2020-ra, rosszabb esetben 2021-re tolódik. Hivatalosan senki sem erősítette meg a pletykákat/híreket.

Nos, mi van akkor, ha a színész nem pusztán csak beszélget a Disney stúdióval, hanem már meg is egyeztek, s aláírták a papírokat? Ha a Suicide Squad – Öngyilkos osztag film sztárja egy klasszikusban, a Dumbo-ban térne vissza a jövőben, akkor komolyan keresztbe tenne a Bad Boys franchise jövőjének. Pletykák szerint A dzsungel könyvéhez hasonlóan Tim Burton is CGI-t használ majd a Dumbo-filmben, hogy a színészek életre keltsék a karaktereket. Will Smith valójában egy felnőttet alakíthat, aki összebarátkozik Dumbo-val.

Legutóbb Will Smith megnyugtatott mindenkit, hogy aggodalomra semmi ok, és hamarosan kezdik a forgatást, bár arról mai napig nem érkezett hír, hogy pontosan mikor is kezdődik a termelés. Remélhetőleg Martin Lawrence is visszatér majd Smith oldalán, ugyanakkor ezt a stúdió soha sem erősítette meg hivatalosan, pusztán a színész mondott egy-két szót. Még mindig túl sok a kérdés, és ez baj.

Immáron Michael Bay helyett Joe Carnahan-t láthatjuk a rendezői székben, aki nemcsak a Bad Boys forgatókönyvén dolgozik keményen, hanem ő írja a PlayStation konzolvilág exkluzív húzócímének, az Uncharted-film szkriptjét is. (A napokban erősítették meg, hogy Shawn Levy rendező zöld utat kapott a Sony-tól, s jöhet az Uncharted-film, talán ez jobb játékadaptáció lesz az Assassin’s Creed-nél.)

Total
0
Shares
Previous Article

Brutális és akciódús lett a Power Rangers legújabb előzetese

Next Article

Nebula jelentős szereppel tér vissza a Bosszúállók: Végtelen háborúban

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!