Főoldal Előzetesek Prowl végre begurult a Transformers: FöldSzikra harmadik évadának előzetesében
Előzetesek

Prowl végre begurult a Transformers: FöldSzikra harmadik évadának előzetesében

A quintessonoké lesz a főszerep a Transformers: FöldSzikra legújabb etapjában!

181

A Transformers Egy mozis sikere mellett a franchise hamarosan visszatér a kisképernyőkre is, ugyanis már csak kicsivel több mint egy hét és érkezik a Transformers: FöldSzikra harmadik évada. Aki pedig az említett filmben kevesellte a quintessonokat örülhet, ugyanis ők lesznek a legújabb központi fenyegetés, ahogyan azt a korábbi részekben felvezették. Melléjük pedig dukál egy régi közönségkedvenc is.

earthsparkposter
Forrás: Nickelodeon/Paramount+ 2024

„A harmadik évadban az előző évadzáróban létrejött kupola megosztja Witwicky városát, és csapdába ejti az Álcákat, ám nem tudja őket örökre visszatartani. A Malto családnak és az Autobotoknak ki kell találniuk egy hosszú távú megoldást, a segítség pedig egy valószínűtlen helyről érkezik. Miközben mindent megtesznek azért, hogy az élet újra normális kerékvágásba kerüljön, egy titokzatos szabotőr fenyegeti az Autobotokat, Robby és Mo pedig egy könyörtelen ellenséggel néznek szembe, aki kétségbe vonja a jogukat Quintus fővezér örökségére.”

Az Emmy-díjas Eric Bauzát köszönthejük Prowl hangjaként, az autobot detektív pedig nem bízik Megatron pálfordulásában. A quintessonok oldalát Betsy Sodaro erősíti majd, aki Bíróként magának akarja a Parázskő hatalmát. Optimuszt továbbra is Alan Tudyk, Megatront Rory McGann, Űrdongót Danny Pudi, Üstököst pedig Steve Blum szólaltatja majd meg. Bár az első évadot annak idején három részletben tették elérhetővé összesen huszonhat résszel, a másodikból még csupán tíz rész ment le, így meglepő, hogy a következő nyolcra egy teljesen új évadként kell tekinteni. Ha minden igaz még egy etap várható ezen kívül, szintén nyolc résszel.

Transformers: FöldSzikra több szempontból is újított a Transformers-sorozatok megszokott koncepcióin. Története behozta a terraiakat, egy új fajt, melynek tagjai már olyan kibertroniak akik a Földön születtek. Ők állnak a széria középpontjában egy olyan világban, ahol Optimusz és Megatron békét kötöttek, s közösen munkálkodnak a két faj jövőjén. A terraiaknak testvéreik, Robby és Mo segítségével meg kell ismerniük az emberi világot, miközben kibertroni mentoraik egy távoli bolygóról, s egy mindent megrontó háborúról mesélnek. Optimuszék ugyan nem főszereplők, ám így is rajtuk áll mindkét világ jövője. Harcosokként már bizonyítottak, de most tanárként is helyt kell állniuk: vajon a gyerekek végül megismétlik a hibáikat? 

A Transformers: FöldSzikra harmadik évada október 25-én érkezik a Paramount+ felületére, nálunk nagyjából egy hónappal később a Nickelodeon csatornáira.

Szerző
Kajtár Virág

Transformers-szeretete hozta a WS csapatába. 2010 környékén ismerkedett meg az alakváltók világával hála a Prime szériának, a lelkesedése pedig azóta is töretlen, legyen szó mozgóképről vagy figurákról. 2021-ben kezdett újságírással foglalkozni, jelmondata: Soká éljen Starscream!

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Transformers: EarthSpark
Sorozatok

Júniusban érkezik a Transformers: FöldSzikra második évada

Starscreamé lesz a főszerep a Transformers: FöldSzikra legújabb etapjában!

Transformers: A fenevadak kora
Filmek

Mire számíthatunk 2024-ben Transformers-téren?

Optimusz és Megatron lassan negyven éve vívják végtelen csatájukat a televíziók és...

transformers prime
Sorozatok

A legjobb Transformers-sorozatok

Ezeket a Transformers-sorozatokat jó szívvel ajánljuk!