Főoldal Előzetesek A Pingvin új előzetese mellett a Max azt is bejelentette, mikor érkezik a sorozat
Előzetesek

A Pingvin új előzetese mellett a Max azt is bejelentette, mikor érkezik a sorozat

Látványos előzetes mellett azt is megtudtuk, mikor érkezik a Pingvin.

404

Collin Farrel és Cristin Milioti főszereplésével a Pingvin című 8 részes sorozat szeptemberben debütál a Maxon – jelentette be a Warner Bros. Discovery. A széria a Batman című nagyszabású bűnügyi saga történetét folytatja, amelyet Matt Reeves filmrendező kezdett el a Warner Bros. Pictures globális kasszasikerével, a Batmannel. Középpontjában a filmből ismert, Farrell által alakított karakter áll.

Az új előzetesben Oswald Cobblepotot látjuk, aki nyerészkedni próbál a 2022-es mozifilm katasztrofális eseményei után. Arra készül, hogy átveszi a Carmine Falcone (John Turturro) halála után megüresedett pozíciót, és uralni akarja Gotham City alvilágát. Az előzetes azt is felfedi, hogy stratégiája az lesz, hogy kihasználja Sofia Falcone (Cristin Milioti) és családja gyászát és bosszúvágyát Carmine halála miatt.

Az új előzetesből az is kiderült, hogy a sorozat legalább annyira lesz Sofia Falcone története, mint Cobblepoté. Az első néhány epizódban a nőnek össze kell tartania a családi üzletet, bizonyítania kell családjának és üzleti partnereinek, hogy nem őrült meg, és szembe kell néznie az olyan emberekkel, mint a Pingvin, akik át akarják venni a megüresedett helyet. Mindketten halálos játékot játszanak.

A tévésorozatot először 2021 szeptemberében jelentették be, és ez egyike azon néhány projektnek, amely Matt Reeves univerzumában játszódik. A második spinoff-sorozat a Gotham City rendőrkapitányságára összpontosít, és néhány akadály ellenére még mindig nem vetették el a projektet, de rég kaptunk jelentést róla. Bár csak két spin-off műsort jelentettek be tavaly októberben, a Variety jelentése szerint egy harmadik spin-off műsor is készülőben van, amely az Arkham Elmegyógyintézetre fókuszál. A tévésorozatok mellett érkezik a Batman folytatása 2026. október 2-án.

Főszerepben Colin Farrell, Cristin Milioti, Rhenzy Feliz, Michael Kelly, Shohreh Aghdashloo, Deirdre O’Connell, Clancy Brown és Michael Zegen.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

The Last of Us season 2
BREAKINGElőzetesek

Szívszaggató lett a The Last of Us 2. évad első előzetese

A The Last of Us második évad előzetesében Abby is feltűnik.

Pingvin
Sorozatok

A Max egyik legnézettebb sorozata volt a Pingvin az indulás napján

Erős nézettséggel nyitott és remek kritikákat kapott a Pingvin.