Wide Screen
Image default
Sorozatok

262 ezren írták alá azt a petíciót, melyben a Trónok harca utolsó évad újraforgatását követelik

A rajongók petíciót indítottak, melyben arra szeretnék kérni az HBO csatornát, hogy forgassák újra a Trónok harca 8. évadát.

A Trónok harca sorozat szerelmesei kikeltek magukból, miután az HBO ennyire értelmetlen utolsó évaddal búcsúzik a világ egyik legismertebb sorozatától. A rajongók petícióban arra követelik most a stúdiót, hogy forgassák újra a teljes 8. évadot, amiért az nem méltó egy ilyen nagy volumenű tévésorozat fináléjához. A rajongók elmondása alapján a történetben több értelmezhetetlen dolgot láttunk, aminek nem így kellett volna alakulnia.

Ez a sorozat olyan záró szezont érdemel, amelynek van értelme

Mondanunk sem kell, hogy sok értelme ezúttal sem lesz a petíciógyűjtésnek, ugyanakkor beszédes, hogy már több mint 262 ezren írták alá a virtuális indítványt. A jelenleg futó utolsó évad készítői, David Benioff és D.B. Weiss páros nem először kap éles kritikát munkájuk minősége után, ugyanis többen már az utolsó két és fél évad minőségével sem voltak megelégedve, miszerint azok nem voltak méltók a korábbi évadokhoz. A kritikusok és a rajongók ezt részben azzal magyarázták, hogy miután elfogyott az irodalmi alapanyag, a készítők már nem tudtak mit kitalálni a sorozathoz – van benne némi igazság, elég csak a kritikákat megnézni.

A petíció épp rosszkor jött a sorozat rendező-showrunner párosának, hiszen alig pár napja jelentette be a Disney, hogy a Star Wars: Skywalker kora után készülő új filmet éppen a Trónok harca párosára bízzák, bár ez aligha derékba törné Benioff és Weiss felfelé ívelő karrierútját Hollywoodban, ám láttunk már példát arra is, hogy éppen a kritikák miatt váltottak le valakit a rendezői székben.

Trónok harca

Még több a témában...

Durva volt a Trónok harca 2. része!

A Trónok harca 8. évad első előzetese leplezte le, hogy pontosan mikor érkezik az utolsó évad

Kévés Bence Mihály

A Lucasfilm pihenőre küldi a Star Wars spin-offokat

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább