Főoldal Filmek 21 Jump Street rendezői részleteket osztottak meg, hogy mit terveztek a Men In Black crossoverhez
Filmek

21 Jump Street rendezői részleteket osztottak meg, hogy mit terveztek a Men In Black crossoverhez

Egy elborult ötlettel álltak elő a készítők.

506
21 Jump Street

A 21 Jump Street rendezői, Phil Lord és Chris Miller végre megosztottak néhány részletet arról, hogy mit terveztek a Men in Black és a 21 Jump Street házasításához. A crossover ötlete többször felmerült azelőtt, hogy a Sony Pictures a spin-off mellett döntött, de azzal együtt gyorsan feledésbe is merült a terv. Eddig még részleteket sem tudtunk a filmről.

A Men in Black 3. rész nem volt sokkal jobb, mint a csalódást keltő második, és a Men in Black: Sötét zsaruk a Föld körül pedig nagyjából az utolsó szöget jelentette a franchise koporsójába. A csalódáskeltő utolsó rész óta a stúdió is lemondott bármilyen folytatásról, pedig akár jó is kisülhetett volna. A 21 Jump Street és a Pókember: Irány a Pókverzum! filmek készítői, Phil Lord és Chris Miller egykoron egy crossover filmet dolgoztak ki, és egészen elborult történettel álltak elő a készítők.

A Screen Rant figyelt fel Josh Horowitz Happy Sad Confused podcastjére. A műsorban a rendezők megerősítették a korábbi híreket, miszerint a Jump Street-franchiseből Channing Tatum és Johah Hill karakterei összefogtak volna a Sötét Zsarukkal, és közösen dolgoztak volna egy ügyön az orvosi egyetemen.

Igaz, hogy sok dolgot kidolgoztunk. Volt, akár hiszik, akár nem, egy Men In Black/Jump Street crossover forgatókönyv, ami nagyon vicces és nagyon őrült volt, de nagyon imádtunk. Alapvetően az volt az ötlet, hogy történt valami, és miközben Jonah és Channing az orvosi egyetemi kalandjukat csinálták, ami belekeverte őket a Sötét Zsaruk világába, és emiatt összefogtak, hogy megállítsanak egy idegen hatalomátvételt, amolyan földönkívüli dolgot.

Phil Lord

“Nagyon vicces volt, őrületes volt megpróbálni házasítani ezt a két franchise-t, és igazi kihívásnak tűnt, hogy eközben ne bukjanak meg” – folytatta Lord, mielőtt Miller hozzátette: “Az egyik kedvenc ötletem a Men In Black volt, a fekete öltönyök olyanok voltak, mint a harcművészeti övek. A fekete színig kellett felküzdeni magad, és [a Jump Street-es srácoknak] kék Men In Black-öltönyöket kaptak”.

A crossover ötletét egy hajszál választotta el attól, hogy elkészüljön, és csak utólag okos az ember, hogy milyen jó lett volna, ha emellett döntenek, nem pedig a Tessa Thompson és Chris Hemsworth főszereplésével készült spin-off mellett.

Men in Black - Sötét zsaruk a Föld körül
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Ne nézz fel!
Filmkritikák

Ne nézz fel! kritika

Az amerikai nép kiparodizálásáról szól a Netflix gigaprojektje.

Jonah Hill Jeffrey Wright The Batman
Filmek

Jeffrey Wright és Jonah Hill is csatlakozott a The Batman szereplőgárdájához

Míg a Westworld sztárja, Jeffrey Wright Gordon rendőr-felügyelőt, addig Jonah Hill a...